Monstru cu chip de om. Cum arată bărbatul din Vaslui care și-a snopit în bătaie familia. Fiica lui cea mare a amenințat că se sinucide. FOTO

Publicat: 21/06/2020 | 14:57

Alina Enache a scăpat de calvar. DGASPC Vaslui a intervenit și a scos-o din familie pe femeie, precum și pe cei șase copii, cu vârste între 3 și 14 ani. De o bună perioadă, aceasta era snopită în bataie de soț, în fața minorilor. Marcată, fiica cea mare a vrut să se sinucidă, ca să nu-și mai vadă mama biciuită.

VEZI AICI: DETALII INCREDIBILE DESPRE BĂTAIA DE PE LITORAL. JADOR ȘI IUBITA OFICIALĂ S-AU ASCUNS ÎN ȘANȚ, DE FRICA AGRESORILOR: „AVEAU IARBĂ ÎN GURĂ, ERAU PLINI DE CIULINI”

Tatăl bătăuș a primit ordin de restricție din partea poliției. Familia locuia într-o casă din Vetrișoaia, județul Vaslui. Femeia, pe nume Alina Enache, a fost bătută crunt de-a lungul timpului, iar acum împreună cu copiii ei se află într-un centru specializat în protejarea și consilierea psihologică a victimelor violenței domestice.

Cei mai convingători în acest caz au fost micuții, la rândul lor bătuți de tatăl lor. Aceștia le-au povestit celor de la DGASPC prin ce au trecut ei și mama lor, de-a lungul timpului. Spre exemplu, fiica cea mare a mărturisit că este gata să se sinucidă dacă mai vede o singură dată cum tatăl o bate până la sânge pe mama sa.

NU RATA: DE CE ȘI-AR FI DAT, DE FAPT, DEMISIA ASISTENTA DE LA ACCES DIRECT “I-A ÎMBĂTAT PE VULPIȚA ȘI VIOREL ȘI…”

Tatăl bătăuș, apărat de vecini: “Așa e într-o familie!”

Surprinzător este că vecinii îi iau apărarea bărbatului. În viziunea lor, bătăușul ar fi un om normal, care muncește pe unde apucă și nu-i îngrijorează deloc situația din familie.

Mai bea câte un pahar și bărbatul ei de asta se supără. Așa e într-o familie, te mai cerți, te mai bați”, spun vecinii, potrivit vremeanoua.ro.