Monica Tatoiu, devastată! Fiul său, născut fără un plămân funcţional, izolat în Italia

Publicat: 30/03/2020 | 15:39

Epidemia de coronavirus a cuprins aproape întreaga lumea și a făcut numeroase victime. Una dintre țările cele mai grav afectate de noul virus este Italia, aici numeroși oameni sunt în carantină și încearcă să depășească această perioadă sumbră. Printre ei se află și fiul Monicăi Tatoiu.

Fiul celebrei femei de afaceri este în Italia, iar la cei 26 de ani este nevoit să înfrunte una dintre cele mai mari provocări din viața lui. Băiatul se află în carantină în Italia, iar pentru el pericolul este mai mare deoarece s-a născu fără un plămân funcțional. (CITEȘTE ȘI: MONICA TATOIU DOARME PE SACI DE BANI… DE CÂND LUMEA! ”TATA CÂŞTIGA 85.000 DE LEI PE LUNĂ CÂND O DACIE ERA 50.000 DE LEI”)

Monica Tatoi ține legătura cu fiul ei prin mediul online, iar recent i-a trimis un mesaj emoționant. „Puiul meu a sărbătorit 26 de ani respectând izolarea de 26 de zile, cu colegii de la muncă şi oameni necunoscuţi de pe stradă, cântând. Dacă el poate şi noi putem să facem ceea ce trebuie. Îmbrăţişări la distanţă”, a scris Monica Tatoiu pe Facebook.

„Copilul s-au născut cu un plămân nefuncţional”

Monica se gândește la fiul ei și este îngrijorată pentru el. Noul virus poate să fie letal pentru persoanele cu probleme de sănătate, iar băiatul vedetei are un istoric medical. S-a născut cu un singur plămân funcțional și trebuie să fie mult mai atent în perioada epidemiei.

Victor a venit pe lume ca un miracol, după o sarcină cu probleme. „29 marie 1994 era într-o marţi, la ora 9 în Spitalul Universitar. Am făcut cezariană de frică, era să mor de la anestezie. Copilul s-au născut cu un plămân nefuncţional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după…..Am vrut să mor şi apoi m-am rugat…Şi am promis să fiu cuminte cum mama m-a învăţat şi nu am ascultat-o. Şi s-a făcut bine. Şi este master diver. E adult acum. Cu carte de muncă. Nici un sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este tot pui rămâne”, povestea Monica Tatoiu în urmă cu ceva timp.

Acțiunea în timp a infecție cu virusul COVID-19. Poate accentua leziunile la persoanele care au deja probleme

Chiar dacă virusul COVID-19 nu este în sine unul letal, a făcut numeroase victime în rândul oamenilor care suferă și de alte afecțiuni. Epidemiologul Maolnar Geza a transmis că persoanele care suferă de infecții pulmonare sau de bronșite cronice pot fi afectate de leziuni accentuate din cauza COVID-19. (VEZI ȘI: ROMÂNIA, LA UN PAS DE SCENARIUL 4. CÂTE CAZURI NOI DE CORONAVIRUS AU FOST CONFIRMATE ÎN ULTIMELE 24 DE ORE ȘI CARE ESTE BILANȚUL TOTAL)

”Ceea ce știm, din punct de vedere științific, e că această infecție cu coronavirus nu lasă leziuni irecuperabile în timp. Totuși, se pot accentua leziunile la persoanele care au bronșite cronice sau repetate infecții pulmonare pe un plămân deja atins.  Repet, nu am cunoștințe de date științifice conform cărora această boală ar lăsa sechele iremediabile. Virozele respiratorii se vindecă, în general”, a declarat Molnar Geza la digi24.ro