Monica Pop, dezvăluiri cutremurătoare în lupta cu noul coronavirus: “Vârful pandemiei va fi săptămâna viitoare”

Publicat: 13/03/2020 | 11:05

Medicul Monica Pop a făcut dezvăluiri cutremurătoare în lupta aprigă cu noul coronavirus în care se află întreaga planetă. Potrivit declaraţiilor sale, în cursul săptămânii viitoare va fi vârful pandemiei şi a făcut publică o informaţie importantă în legătură cu ţara noastră. 

Citeşte şi: Ultima oră. Primul parlamentar român infectat cu noul coronavirus

Monica Pop, dezvăluiri cutremurătoare în lupta cu noul coronavirus

Invitată în platoul emisiunii moderată de Mihai Morar, Monica Pop a mărturisit că, la nivel global, România este una dintre cele mai bine administrate state, referindu-se la măsurile luate pentru prevenirea răspândirii virusului mortal din China.

“Se estimează că vârful de pandemie va fi săptămâna viitoare. Am o informaţie pe surse, că România este cotată drept una dintre cele mai bine administrate ţări din lume, din acest punct de vedere”, a declarat Monica Pop în cadrul emisiunii “Răi da’ Buni” de la Antena Stars.

Săptămâna aceasta s-a creat o isterie generală în ţara noastră din cauza coronavirusului, iar oamenii şi-au făcut stocuri nu doar de mâncare, ci şi de medicamente. Iar cel mai cumpărat produs a fost Vitamina C, care, susţine Monica Pop, nu doar că nu ajută în niciun fel în această situaţie, ci din cauza efectelor secundare, poate afecta sistemul imunitar.

“E o mare prostie vitamina C. Vitamina C este un mit foarte bine vândut pentru orice. În această situaţie ar trebui să fie făcută intravenos, nu aşa. Să nu uite nimeni că vitamina C are şi efecte secundare”, a afirmat specialista.

Citeşte şi: Mărturisirile șocante ale primului român vindecat de Covid-19! “Eu cred că nici nu am avut coronavirus!”