Monica Pop, despre metoda pe care a folosit-o Cătălin Botezatu pentru a se trata de COVID-19: ”Foarte bine a făcut!”

Publicat: 18/04/2021 | 08:51

Cunoscutul medic oftalmolog, Monica Pop, îl laudă pe Cătălin Botezatu pentru felul în care s-a tratat de COVID-19. Și asta pentru că designerul face parte din categoria celor cu risc mare. Botezatu nu a mers la spital, s-a tratat acasă.

Monica Pop a fost invitată în studioul Antenei 3, la emisiunea Subiectiv, unde a vorbit despre persoanele care sunt în categoria de risc, iar exemplul ei a fost Cătălin Botezatu. ”E un lucru deosebit ce s-a întâmplat aici, pentru că dânsul oricum nu avea cum să nu aibă imunitatea scăzută, din moment ce făcea tratament polichimioterapic şi cu toate astea a făcut o formă uşoară şi asta spune foarte mult. Mă bucur foarte mult că aţi pomenit lucrul acesta şi bravo celor care au spus prima dată, pentru că este într-un fel o încurajare. (CITEȘTE ȘI: MEDICUL MONICA POP, MESAJ PENTRU REPREZENTANȚII HORECA: „SĂ NU MAI CEARĂ CA CEI CARE VIN ÎN RESTAURANT SĂ FIE VACCINAȚI. VACCINUL NU OPREŞTE INFECTAREA”)

Ne-am săturat să auzim numai de nenorociri, de morţi, de drame, de pacienţi care sunt foarte mulţi, că în Terapia Intensivă nu mai sunt locuri. Spre încurajare, absolut nimic. Oamenii nu au o susţinere psihică, oamenii sunt căzuţi moral, unii care nu au nicio boală şi nu au niciun fel de problemă. S-a tratat acasă şi foarte bine a făcut, având în vedere că a avut o formă uşoară. Iată că şi oamenii care au boli severe se pot vindeca acasă şi să facă o formă care nu este foarte gravă (…) Nu se poate ca oamenii să fie descurajaţi în halul ăsta. Este o infuzie de rău peste tot şi nu e normal”, a spus Monica Pop.

Monica Pop cerea test pentru alergie la vaccinul anti-COVID

La începutul anului, când au ajuns în România dozele de vaccine, Monica Pop scria pe Facebook: ”De ce nu se face test pentru alergie la vaccin, deși reacțiile alergice sunt descrise în orice prospect??!! N-ar mai fi risc de alergie! E fără nicio pierdere (e la același om), fără risc, fără costuri în plus!

E SIMPLU! Și AR FI DOAR BENEFICII!

Testul este foarte simplu : din seringa pregatită se introduce subcutan un strop și se vede reacția. Știe orice medic sau asistentă. Daca e ok, se face injectia .E la același pacient, nu se pierde nimic și suntem siguri că nu va face vreo reacție alergică gravă. NU e normal să nu se facă! (NU RATA: MONICA POP, DECLARAȚII INCREDIBILE DESPRE MEDICII „EXECUTAȚI” DE SISTEM: „AU FOST CRIME ORGANIZATE! ADUCEȚI TITANII ÎNAPOI)

Conform unei obligatii a oricărui medic, nu e permisă administrarea niciunui medicament, solutie, vaccin, orice, fără test de alergie prealabil.

Dacă unui pacient i se administreaza ceva, orice, fără test prealabil de alergie iar pacientul face reacție alergică, (șoc anafilactic, deces), este o problemă de malpraxis grav! Se pot evita ușor aceste complicatii grave, nu foarte frecvente dar descrise, posibile si existente!”, scrie Monica Pop pe o rețea socială.”

Sursa foto: Instagram