Monica Pop, declarații uluitoare despre Cristina Țopescu: ”Dacă era vorba de infarct erau niște enzime crescute”

Publicat: 15/01/2020 | 15:37

Astăzi, sicriul cu trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost dus la capela Cimitirului Bellu din Capitală.

Cunoscutul medic Monica Popa a ajuns la capela Cimitirului Bellu, pentru a-i aduce Cristinei Țopescu un ultim omagiu. Aceasta a adus un aranjament floral pentru a-l pune la căpătâiul jurnalistei care s-a stins din viață la numai 59 de ani și a spus câteva cuvinte despre jurnalistă. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU FAMILIA ÎNDURERATĂ A CRISTINEI ȚOPESCU. SICRIUL CU TRUPUL NEÎNSUFLEȚIT AL JURNALISTEI, DEPUS LA CAPELA CIMITIRULUI BELLU)

”Au fost prieteni care, mă rog, oameni care nu s-au purtat așa cum se aștepta ea să se poarte. Întotdeauna se necăjea foarte tare: ”De ce a făcut așa, de ce s-a purtat așa?. Sigur, oricine se necăjește în situația asta. Acum vorbim despre Cristina și ea așa era. Avea și necazuri, de altfel. Nu erau mari. Ea era un om sănătos fizic. Știu foarte bine ce lua și de ce lua. Nu avea niciun fel de boală gravă și nu avea niciun motiv să aibă vreo depresie. Dacă ar fi fost infarct erau niște enzime crescute. Nimeni nu se aștepta la deznodământul ăsta. Și când nu răspundea la mesaje s-a gândit cineva că nu mai e? Nici vorbă. A făcut d emulte ori lucruri de genul ăsta. Se retrăgea, o săptămână-două nu vorbea cu nimeni, iar în momentul în care se întâlnea cu prietenii era foarte drăguță și foarte sociabilă”, a mărturisit Monica Pop.

Cristina Țopescu va fi incinerată mâine

După cum se știe deja, trupul Cristinei Țopescu va fi incinerat mâine, ca urmare a dorinței pe care a avut-o aceasta. Familia Cristinei Țopescu a transmis, prin intermediul unui comunicat oficial, că dorește să fie respectată intimitatea. De asemenea, apropiații jurnalistei au menționat faptul că ea este cea care și-am dorit să fie incinerată. (VEZI ȘI: SCANDAL ÎN FAMILIA CRISTINEI ȚOPESCU?! MAMA S-A OPUS INIȚIAL SĂ-ȘI INCINEREZE FIICA!)

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu.
Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14.00. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti.
Familia îndurerată.
Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele” este mesajul transmis în comunicatul oficial al familiei Cristinei Țopescu.