Monica Pop, declarații incredibile despre medicii „executați” de sistem: „Au fost crime organizate! Aduceți titanii înapoi

Publicat: 25/12/2020 | 10:55

Medicul Monica Pop sare în apărarea medicilor „executați”, printre care se numără nume mari cum ar fi Prof. Dr Burnei, dl Prof.Dr.m Beuran, dl Prof. Dr. Irinel Popescu.

Concret, Monica Pop susține că au fost orchestrate „decapitări” și cere aducerea acestora înapoi în sistem pentru că „pacienți au nevoie de ei.

„Au fost ” CRIME ORGANIZATE”, lucruri inacceptabile, urîte, rele, cu consecințe dezastruoase pentru mulți pacienți, copii, tineri sau bătrîni, care ar fi putut beneficia de competență profesională deosebită și experiență indelungată a unor titani că dl Prof. Dr Burnei, dl Prof.Dr.m Beuran, dl Prof. Dr. Irinel Popescu, dl Prof. Dr. Astărăstoaie, dl Prof. Dr. Lucan, etc, „UCIȘI”, unii „complet”, alții parțial, în urmă unor afirmații scelerate, pe care unii din media abia au așteptat să le publice, uneori să le și amplifice, se știe bine de ce. Unii au aparat, alții au blamat…

Medicii tineri de perspectivă trebuie să între în sistem și să aibă locul lor, să poată invăta și progresa, dar, la început se sacrifică stări de sănătate sau chiar vieți din cauza unor greșeli din lipsa de experiență, , dacă nu mai au de la cine să învețe, cum cine să se sfătuiască la cazurile complicate Cei pe care unii lipsiți de bună cuviință dar și de caracter, îi numesc în fel și chip ( dinozauri, etc)”, scria, în Ajun de Crăciun, Monica Pop.

Aceasta este întreaga postare

 

Citește și: Cauza morții jurnalistului Octavian Andronic. Monica Pop a dezvăluit: „I-a oprit inima mare”