Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit în mare secret! Primele declarații despre nuntă și copil

Publicat: 10/01/2020 | 09:01

Da, este oficial! Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit în mare secret în Statele Unite ale Americii, unde își trăiesc povestea de dragoste de aproape un deceniu. Într-un interviu emoționant, tatăl frumoasei românce a făcut primele declarații despre nuntă și copil. Cei doi soți au câte un moștenitor din relațiile anterioare: Antony și Irina Columbeanu.

Citește și: Legătura secretă dintre Antonia și Monica Gabor. Ce făceau la 19 ani în Italia

Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit în mare secret

Monica Gabor a devenit soția miliardarului asiatic Mr. Pink în cadrul unei ceremonii intime, care a fost organizată în mare secret. Vedeta a fost dată de gol în legătură cu căsătoria chiar de tatăl ei, care este extrem de fericit de când a aflat că aceasta și-a unit destinul cu bărbatul iubit.

“Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum”, a dezvăluit Emil Gabor pentru publicația CIAO.RO.

Citește și: Cum îl răsfață Monica Gabor pe Mr. Pink. Într-o singură zi, a făcut…

Întrebat dacă sunt adevărate zvonurile privind sarcina Monicăi Gabor, părintele ei a spus: “Nu cred că e și însărcinată, n-am vorbit despre asta. Ea are deja o fată, el are un băiat. Ei, dacă ar rămâne însărcinată cu un copil, n-ar fi o problemă, zic, nu s-ar pune problema că n-ar avea ce mânca copiii”. Atât românca, dar și soțul ei asiatic au o fiică, respectiv un băiat din relațiile anterioare. Antony Pink și Irina Columbeanu au o relație foarte apropiată și petrec mult timp împreună atunci când fiica vedetei merge la ea, în California.

Citește și: Monica Gabor, transformată radical de Mr. Pink, după ce a fost “scorpia” de la Izvorani. Ce a ajuns să facă fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Emil Gabor are o relație bună cu toate fetele sale, Alina, Ramona și Monica. Bărbatul susține că acestea îl ajută financiar. Tatăl vedetei vrea să se recupereze, pentru că, luna trecută, el a stat internat timp de două săptămâni la un spital din Bacău. În viitorul apropiat, el plănuiește să își refacă pașaportul și să plece în vizită la Monica Gabor și soțul ei, Mr. Pink.

“Am vorbit și cu Pink. Vorbesc cu fata lângă, traduce ea. Vreau să merg în America, dar să-mi revin, să termin cu tratamentul. Pașaportul trebuie să-l refac, că au trecut 5 ani”, a mai declarat Emil Gabor pentru CIAO.RO.

Monica Gabor se iubește cu Mr. Pink de aproape 10 ani

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au devenit părinţi de fetiţă pe 18 ianuarie 2007, iar în 2011, ei au divorţat. După despărţirea de afaceristul de la Izvorani, modelul şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele din buletin Poe Qui Ying Wangsuo. La începutul lui 2018, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului său. Pe “fratele vitreg” al Irinei îl cheamă Antony.

Citește și: Ce spunea Edith Gonzalez despre Monica Gabor când a fost în România

Vedeta româncă merge la serviciu cu un Rolls Royce Wraith, în valoare de 300.000 de dolari. Autoturismul de lux l-a primit cadou de la Mr. Pink. Monica Gabor s-a instalat în biroul miliardarului asiatic, aflat într-o clădire de pe Rodeo Drive, celebrul bulevard din Beverly Hills, și îl ajută în afacerile cu celebra băutură energizantă, care-i poartă numele. Mai mult, ea a devenit profesoară suplinitoare la o şcoală din Beverly Hills, unde predă limba engleză copiilor de imigranţi și este foarte mândră de jobul său.