Monica Anghel s-a autoizolat între munți, la conacul familiei sale din Argeș: „Problema este că acest virus există și că mor oameni din cauza lui”

Publicat: 09/04/2020 | 20:38

Monica Anghel s-a izolat alături de o parte din familie la conacul pe care îl are în zona montană din Argeș. Vedeta a decis să plece din Capitală, cât timp durează epidemia de coronavirus. Locul pe care l-a ales pentru izolare este mai sigur și îi permite să își petreacă o mare parte din timp afară, în natură.

Artista și-a luat toate măsurile de protecție și încearcă să privească detașat tot ce se întâmplă. Nu vrea să se panicheze și reușeste să facă față situației cu calm.  (CITEȘTE ȘI: MONICA ANGHEL VREA SĂ-ȘI FACĂ UN TATUAJ: ”IMPORTANT ESTE CA ATUNCI CÂND MĂ UIT ÎN OGLINDĂ SĂ ÎMI PLACĂ CEEA CE VĂD”)

„M-am izolat împreună cu familia mea – în afară de soțul meu, pentru că el lucrează – cu mama, cu tata, cu băiețelul meu și cu finul nostru, la Sfânta Elena, conacul nostru. Este pensiunea pe care părinții mei au făcut-o de un an și ceva și suntem izolați aici în pădure, între munți. Evident că nu ne întâlnim cu nimeni, dar avem activități. Aviv face lecții pentru școală pe Internet, tot pentru școală face lecții de pian, vorbim cu prietenii, cu oamenii dragi, ne gândim la fiecare dintre ei, să fie bine”, a declarat Monica Anghel, pentru VIVA!

Ce măsuri de protecție a luat Monica Anghel

Monica Anghel a luat toate măsurile de protecție necesare și respectă regulile pe care le-au impus autoritățile și îndeamnă pe toată lumea să facă la fel. Aceasta nu iese din casă fără mască și mânuși și are grijă ca toată familia ei să rămână sănătoasă. (VEZI ȘI: MONICA ANGHEL ESTE DESFIGURATĂ! IMAGINEA PUBLICATĂ DE ARTISTĂ I-A ÎNGROZIT PE FANI)

„Nu am frici legate de sănătate în general, dar ideea e că trebuie să fim conștienți de ceea ce se întâmplă, indiferent de ceea ce se discută, că ar fi altceva în spatele acestui virus. Problema este că acest virus există și că mor oameni din cauza lui. Așa că trebuie să ne păzim, să avem grijă, să stăm izolați, să ieșit doar din motive întemeiate și atunci când ieșim să fim cât de cât protejați. Când spun asta mă refer la purtatul mănușilor și al măștilor, cel puțin așa fac eu.

După ce ajung acasă, înainte de a intra în casă sau în curte, mi le scot, le pun într-o punguță și le arunc direct la gunoi. E important să păstrăm și acea distanță de cel puțin doi pași mari între noi și cealaltă persoană. Eu sunt îngrijorată mai mult pentru membrii familiei mele decât pentru mine, dar sunt convinsă că o să fim toți bine dacă vom respecta cu strictețe regulile”, a mai spus Monica Anghel, pentru sursa citată.