Monica Anghel a publicat rezultatul testului pentru coronavirus: ”Aveți certitudinea faptului că eu nu…”

Publicat: 20/06/2020 | 18:32

Monica Anghel a publicat rezultatul testului pentru coronavirus. Artista și-a dorit ca oamenii să aibă certitudinea faptului că nu este infectată cu COVID-19.

După ce a aflat că Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu coronavirus, vedetele din cadrul emisiunii ”Te cunosc de undeva” au făcut testul pentru COVID-19. Printre cei norocoși, se numără și Monica Anghel.

Rezultatul testului făcut de artistă a fost negativ și l-a publicat pe contul ei de Instagram pentru ca nimeni să nu aibă vreun dubiu în această privință. (CITEȘTE ȘI: MARCEL PAVEL, DECLARAȚII DE PE PATUL DE SPITAL: ”ESTE O BOALĂ CUMPLITĂ! MEDICII ÎMI SPUN SĂ AM RĂBDARE”)

”Aveți aici certitudinea faptului că eu nu am Covid”, a scris Monica Anghel în dreptul rezultatului publicat. Artista trebuie, totuși, să stea opt zile în autoizolare.

Rezultatul testului a fost negativ

”M-am întâlnit cu Marcel ultima dată cred că pe 10 iunie. Ieri (n.r. miercuri) am făcut testul. A a ieșit negativ. Doctorul mi-a spus că nu reprezint un pericol pentru nimeni. Dar că va trebui să stau opt zile în autoizolare.

Suntem cu toții, cei care am ieșit negativ la testarea respectivă, aproape de ei, ne gândim la ei și le dorim din tot sufletul nostru să fie sănătoși și să vină cât mai repede acasă să putem să ne distrăm din nou împreună la emisiunea pe care o facem împreună, Te cunosc de undeva”, a spus Monica Anghel la Antena 3.

Filmările au fost supendate

După ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefînescu au fost confirmați pozitiv cu coronavirus, Antena 1 a trimis un comunicat de presă prin care anunță suspendarea filmărilor la „Te cunosc de undeva!”. (VEZI ȘI: MARCEL PAVEL, ÎNCĂ O REACȚIE DUPĂ CE A FOST CONFIRMAT POZITIV CU CORONAVIRUS. “STAREA MEA DE SĂNĂTATE…”)

„Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, se arată în comunicatul trimis de postul Antena 1.