Monica Anghel a făcut testul COVID-19 miercuri! ”Sincer, eu sunt mai spartană și…”

Publicat: 18/06/2020 | 22:46

Monica Anghel a intrat și ea în direct în emisiunea lui Mihai Gâdea, la Antena 3, și a povestit ce s-a întâmplat și cu ea, pentru că este prietenă de 35 de ani cu Marcel Pavel, pe care l-a și întâlnit în ultima perioadă.

CITEȘTE ȘI: DOCTORUL MARINESCU, DE LA MARCE BALȘ, I-A DAT VESTEA LUI MARCEL PAVEL: ”POZITIV!”

Monica Anghel, și ea cu un mare chef de vorbă, i-a explicat lui Mihai Gâdea cum este ca persoană. ”Eu sunt, așa, mai spartană, fac baie cu apă fierbinte, apoi cu rece, beau apa rece ca gheața…”, a spus Monica Anghel, care a participat și ea la filmările realityshow-ului Te cunosc de undeva, de la Antena 1.

Tot artista a mai povestit că s-a gândit că poate fi infectată cu noul coronavirus, dar nu s-a speriat. ”M-am întâlnit cu Marcel ultima dată cred că pe 10 iunie. Ieri am făcut testul, a ieșit negativ. Doctorul mi-a spus că nu reprezint un pericol pentru nimeni. Dar că va trebui să stau opt zile în autoizolare”, a continuat Monica Anghel.

Monica Anghel a făcut testul COVID-19 miercuri! A ieșit negativ

Mihai Gâdea l-a întrebat, direct, pe Marcel Pavel, care este starea lui de sănătate. ”A apărut o dublă pneumonie, în urma filmărilor. Acum cinci zile s-a întâmplat. Temperatura din platoul de filmare este de 40 de grade. Noi, cu perucile pe cap, cu costumația… Iar în camera unde ne relaxăm câteva ore sunt 17 grade. E diferență mare, de 23 de grade. Acolo am făcut șoc. 

A fost dublă pneumonie. Inițial am avut sinuzită… S-a descoperit apoi a radiografie că e o dublă pneumonie”, a povetit Marcel Pavel. (NU RATA: ANDREI ȘTEFĂNESCU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE COVID-19: „ȘTIU CĂ SUNT POZITIV. ASTA ESTE. MĂ SIMT DE PARCĂ AM FOST RĂPIT DE EXTRATEREȘTRII”)

Lui Marcel Pavel, participant la filmările ”Te cunosc pe undeva”, răspunsul i l-a dat, în direct, medicul Arian Marinescu, de la Matei Balș, anume, că testul i-a ieșit pozitiv.