Mona Nicolici, revenire în media după 14 ani! Cu ce post radio a semnat și când va avea prima emisiune. “Vreau să fiu acel cap limpede care…”

Publicat: 19/03/2020 | 14:36

Mona Nicolici revine în media după o pauză de 14 ani și va realiza o emisiune la postul de radio Europa FM. În ultima perioadă, a condus departamentul de sustenabilitate și CSR al OMV Petrom. Aceasta se va ocupa de una dintre edițiile Piața Victoriei ale postului, urmând să prezinte emisiunea de vineri, potrivit paginademedia.ro.

VEZI AICI: CĂTĂLIN STRIBLEA PLEACĂ DE LA DIGI FM! MOTIVUL PENTRU CARE JURNALISTUL, CARE PREZENTA DE PATRU ANI MATINALUL LA POSTUL DE RADIO, A LUAT DECIZIA. “A ÎNSEMNAT UN SACRIFICIU!”

Sigur că abordarea subiectelor din emisiune va fi făcută din perspectiva sustenabilității și a responsabilității sociale. Vreau să fiu acel cap limpede care să-i ajute pe oameni să vadă pe termen mediu și lung, nu doar pe termen scurt. Pentru că deja putem să vorbim despre viața de dinainte de coronavirus și viața după coronavirus.

Nu m-am gândit niciodată că o să mă întorc în presă în plină a criză a pandemiei, într-un mod de viață pe care noi nu l-am mai avut niciodată, la care nu știu cum și dacă putem să ne adaptăm, dar știu că experiența mea profesională vine într-un moment în care cred că pot să ajut„, a declarat Mona Nicolici.

Mona Nicolici a vorbit și despre tema primei emisiuni. „Mă gândesc la toți cei la care alții nu s-au gândit: la oamenii străzii, de exemplu, care pot fi o sursă de infectare. La cazurile sociale, dar și la soluțiile pentru aceste cazuri, dar la modul concret. O să lansez și o campanie în prima emisiune, pentru una dintre cele mai mari probleme pe care le are România acum și cu care nu poate să răzbească: secțiile de Terapie Intensivă (ATI) din România și dotarea lor„, a spus jurnalista.

NU RATA: DUPĂ 25 DE ANI ÎN PRO TV, ELENA LASCONI ȘI-A DAT DEMISIA PENTRU A INTRA ÎN POLITICĂ! JURNALISTA CANDIDEAZĂ LA PRIMĂRIA DIN CÂMPULUNG MUSCEL

De altfel, toate emisiunile vor veni cu soluții foarte concrete și cu campanii care să ajute oamenii. Cumva, tot ce am învățat eu va fi acolo.

Prima emisiune va fi mâine, vineri 20 martie, de la ora 18.00. Mona Nicolici a plecat de la OMV Petrom în urmă cu zece zile.

Simt că în 14 ani am făcut tot ce puteam să fac acolo. Am simțit că este momentul să ies din zona de corporație și să dezvolt lucruri mai mult„, spune ea, adăugând că se va implica în noi proiecte care țin de sustenabilitate și responsabiliate socială.

Voi fi jurnalist, dar și coordonator de campanii și expert în zona de sustenabilitate„, a mai spus Mona Nicolici.

Carte de vizită Mona Nicolici

2006-2020: Head of Sustainability OMV Petrom. A fost implicată în proiecte de CSR precum Țara lui Andrei, România Meseriașă, România plantează

2004-2006: Consilier comunicare al Ministrului Economiei

2002-2004: Jurnalist B1 TV

1992-2001: Jurnalist și prezentator Antena 1