Momentul în care Gigi Becali dă 10.000 de euro la colindători

Publicat: 30/12/2019 | 12:05

Renumit pentru gesturile sale caritabile și nu numai, Gigi Becali nu s-a uitat la bani când s-a trezit la poartă cu un puhoi de colindători; nici mai mulți nici mai puțini de 800 de oameni s-au pregătit cu cântece de Crăciun ca să-l impresioneze pe patronul de la FCSB. În mai puțin de o oră, latifundiarul din Pipera a dăruit 10.000 de euro colindătorilor, iar momentul a fost filmat.

Citește și: Gigi Becali “desființează” declarațiile ginerelui: “Am luat decizia în familie fiindcă…”

Momentul în care Gigi Becali dă 10.000 de euro la colindători

Fiind un număr foarte mare de colindătorii în fața vilei lui Gigi Becali, circulaţia din Pipera a fost blocată, spre disperarea șoferilor. Potrivit unor surse, 800 de colindători au mers la casa afaceristului să-i facă urări în Ajun de Crăciun. Ei au aşteptat câteva ore bune, au cântat, au strigat, au blocat circulaţia şi s-au înghesuit până când patronul de la FCSB şi-a deschis porţile… dar și portofelul! Scenele impresionante s-au petrecut în urmă cu nouă ani, însă, recent, au fost distribuite pe Facebook.

Citește și: Cum a aflat Gigi Becali că va deveni bunic. “M-am dus acasă și…”

Primii oamenii care și-au propus să-l colinde pe patronul de la FCSB și-au făcut apariția în fața vilei acestuia încă de la ora 07:00. Colindători, cerşetori, dansatori, copii, chiar şi Moşi Crăciun… cu toţii au venit să-i ureze lui Gigi Becali Crăciun fericit şi să fie plătiţi pentru asta. Latifundiarul și-a făcut apariția puțin după ora 11:00, iar dis-de- dimineață, el a mers la bancă pentru a scoate bani, potrivit jurnalul.antena3.ro.

Teancurile de bani s-au evaporat unul după altul. 800 de oameni, 50 de lei de fiecare. În total, 10.000 de euro a împărțit Gigi Becali în mai puţin de o oră celor care l-au colindat în 2010, chiar în Ajun  de Crăciun.