Momentul în care femeia este împușcată în Capitoliu! Cum încearcă apoi forțele de ordine s-o salveze de la moarte VIDEO

Publicat: 07/01/2021 | 09:05

A fost surprins momentul în care prima victimă a manifestărilor de la Capitoliu este împușcată. Ashli Babbitt este femeia care, aflată în fața mulțimii ce intră în Capitoliu, încearcă să avanseze, dar este împușcată. Se poate obseva cum se prăbușește de pe trepte, în timp ce oamenii înaintează.

Imediat, forțele de ordine i-au dat primul ajutor. Se vede pe imagini cum acestea le cer manifestanților să nu aglomereze zona în care femeia este căzută. Din nefericire, în ciuda încercărilor disperate ale polițiștilor de a o salva, femeia avea să moară la spital. (CITEȘTE ȘI: HAOS ȘI ANARHIE ÎN SUA LA PROCEDURA DE VALIDARE A LUI BIDEN. WASHINGTON-UL A ANUNȚAT STARE DE ASEDIU, IAR CLĂDIREA CAPITOLIULUI ESTE ÎN LOCKDOWN)

Cine este femaia care a murit în incidentele de la Capitoliu

Incidentele de la Capitoliu, unde mulțimea a năvălit înăuntru, în timpul Congresului care se ținea pentru validarea voturilor alegerilor pezidențiale, s-au soldat cu patru persoane ucise, din rândul civililor. Iar 14 polițiști aveai să fie răniți în urma violențelor din capitala Americii. Prima victimă a fost o femeie, rănită grav prin împușcare, iar apoi aceasta a decedat. (NU RATA: STEAGUL ROMÂNIEI, CU GAURĂ LA MIJLOC, PRECUM LA REVOLUȚIE, FLUTURAT ÎN MULȚIMEA DE LA CAPITOLIU)

Femeia decedată miercuri după ce a fost rănită de glonţ în sediul Congresului SUA, la Washington, se numea Ashli Babbitt, era o susţinătoare înfocată a preşedintelui Donald Trump și trăia în sudul Californiei, au informat media americane citând familia ei, scrie Agerpres, preluând AFP. „Femeia era Ashli Babbitt, și a fost militar timp de 14 ani şi a efectuat patru desfăşurări cu armata aerului americană”, potrivit canalului de televiziune KUSI. A făcut parte din rândul Forțelir Aeriene.

Ashli Babbitt în regiunea San Diego, în sudul Californiei, cu soţul său care a descris-o ca „o partizană hotărâtă a preşedintelui Trump”. Soțul ei nu a venit la Washington, pentru proteste. „Chiar nu ştiu de ce a decis să facă asta”, a declarat soacra femeii.