Momentul în care Adrian Minune și-a distrus bolidul într-un accident rutier în București

Publicat: 01/01/2020 | 13:29

Nu mai e un secret pentru nimeni că Adrian Minune este pasionat de mașinile sport, care ating viteze amețitoare pe șosele. Din nefericire, manelistul și-a distrus unul dintre bolizii preferați într-un accident rutier, înregistrat în București. Polițiștii au stabilit că vinovat de producerea incidentului este chiar artistul cu voce de aur, care nu  a acordat prioritate unui alt autoturism, condus de o femeie.

Citește și: Adrian Minune și-a cumpărat un Lamborghini roșu de 400.000 de euro de Crăciun! Cum și-a pozat bolidul înainte de Revelionul 2020

Momentul în care Adrian Minune și-a distrus bolidul într-un accident rutier în București

Într-o zi de marți… mai exact pe 18 iunie 2013, în jurul orei 20:00, astrele s-au aliniat nefavorabil pentru Adrian Minune. Îndrăgitul cântăreț de manele a provocat un accident grav în timp ce se afla pe Calea Dorobanți și se încadrase să iasă în bulevardul Ștefan cel Mare. Potrivit martorilor, el a forțat semaforul după ce s-a schimbat culoarea verde și a fost izbit în plin de un autoturism marca Citroen, condus de o femeie. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, bolidul său, un Ferrari roșu superb în valoare de 180.000 de euro la acea vreme, a fost destul de avariat.

În urma impactului puternic, Adrian Minune s-a ales cu zgârieturi pe brațe, contuzii la cap și a suferit un șoc – el a fost surprins de paparazii CANCAN, site-ul nr. 1 din România, în timp ce tremura și nu putea să rostească vreun cuvânt. Șoferița s-a lovit puternic la brațul stâng în urma accidentului. Cei doi au fost testați cu aparatul de etilotest, iar rezultatul alcoolemiei a fost zero în ambele cazuri.

“Nu s-a întâmplat nimic rău, a fost un accident, mi s-a întâmplat și cu asta basta. Dumnezeu știe, Dumnezeu stie de unde veneam! Cred că amândoi veneam … din ambele sensuri. Mai țin eu minte?! Sunt lovit la cap”, a declarat Adrian Minune după accidentul rutier.

Citește și: Adrian Minune a făcut chiar el anunțul astăzi: “Săltat de polițiști”

Polițiștii l-au amendat pe Adrian Minune și i-au suspendat permisul pentru două luni pentru incidentul rutier provocat. Martorii au mai povestit la acea vreme că manelistul avea viteză.