Momentul crunt în care autorităţile din Brăila au aflat de moartea colegilor, cei doi poliţişti carbonizaţi în maşină: „Băi, ăştia sunt ai noştri”. Video care vă poate afecta emoţional

Publicat: 10/06/2020 | 09:11

Doi polițiști din Brăila, un bărbat de 45 de ani și o tânără de 21, și-au găsit sfârșitul, marți seară, în urma unui accident auto îngrozitor. Autospeciala se aflau s-a izbit de un copac și a luat foc, iar aceștia nu au putut ieși la timp.

Ana-Maria Manea, tânăra polițistă aflată în mașină, se angajase de curând. Avea doar cinci luni de când lucra la IPJ Brăila, iar colegul ei mai avea un an și ieșea la pensie. În imaginile surprinse de localnici din Șutești, Brăila, se vede cum autospeciala de poliție a ars ca o torță. Cei doi polițiști nu au mai apucat să iasă.

Citește și: Breaking! Doi polițiști au murit în urmă cu puțin timp într-un accident care a avut loc în Brăila

Se aflau în misiune

Cei doi polițiști erau în misiune de patrulare atunci când mașina a scăpat de sub control și s-a lovit de un copac, iar colegii lor au auzit tot ce s-a întâmplat.

„Băi, ăștia-s ai nostri!

Cum adică ai noștri?

Măi, sunt băieții noștri ăștia!”, a fost un schimb de replici, în momentul în care colegii celor doi polițiști i-au recunoscut, la locul incidentului. Ca o ironie a sorții, chiar cei doi polițiști care au murit au fost chemați la locul accidentului, dar pentru că nu au răspuns la telefoane a fost trimis un alt echipaj, scrie A1.ro.

Nu uita de: Alexandru Rafila lămurește anunțurile contradictorii ale OMS cu privire la persoanele asimptomatice

„Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut”, a transmis IPJ Brăila.

Accidentul în care au murit cei doi polițiști s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Imaginile groazei cu cei doi polițiști morți la datorie în această seară! Colegii noștri Bara Mihai (45 ani) și Manea Ana Maria (21 ani) din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila, au decedat în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau la datorie, în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Din primele informații, colegul nostru a pierdut controlul "autospecialei", acele sicrie pe roți de care vă aminteam într-un articol anterior și s-a izbit de un copac, după care mașina a luat foc.În urma accidentului, colegii noștri din cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, au rămas încarcerați și au decedat după ce mașina a luat foc.Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Publicată de Sindicatul Europol pe Marţi, 9 iunie 2020

S-au putea să te inteseaze și: Doliu în teatru. Unul dintre cei mai iubiți actori de la Nottara a murit după o lungă suferință