Momentul când jurații au încremenit! Omagiu pentru Emma Neagu, gimnasta de la Românii au Talent, de pe PRO TV, care a murit: ”A fost prietena mea…” VIDEO

Publicat: 28/03/2020 | 01:48

Amanda Stan a fost concurenta care a oferit momentul emoționant al serii, la Românii au Talent, de pe PRO TV. Tânăra a anunțat, înainte de a-și începe recitalul, că momentul oferit de ea este un omagiu pentru Emma Neagu, tânăra gimnastă care a murit anul trecut, la scurt timp după ce obținuse calificare în semifinalele show-ului.

Amanda Stan, tânăra româncă plecată în Canada cu părinții, este reprezentat România ani de zile la campionatele de patina. Acum, a venit la Românii au Talent cu o piesă proprie, ca un omagiu pentru Emma Neagu.

Amanda Stan

Moment plin de emoție pe scena Românii au talent. Amanda a cântat în memoria Emmei Neagu, fostă concurentă a emisiunii Românii au talent >>> https://bit.ly/2WOuj1S

Publicată de Romanii au talent pe Vineri, 27 martie 2020

MIHAI PETRE A APĂSAT BUTONUL DE GOLDEN BUZZ PENTRU CEI DOI GIMNAȘTI DIN FRANTA, LA ROMÂNII AU TALENT: „E UN 10 PERFECT”

„Emma a fost prietena mea, a fost o inspiratie pentru mine. A fost o luptătoare, a trecut mereu peste orice și când s-a întâmplat să aibă cancer a continuat să danseze și să facă gimnastică. O să fie foarte special pentru mine și sper și pentru ea. Pentru mine am vrut să fac și să continui ce ea a vrut să facă. Ea a fost în sezonul trecut, a mers în etapa următoare, dar din păcate nu a mai putut să participe pentru că a murit”, a spus Amanda, înainte de a intra în competiție.

Amanda merge mai departe la Românii au Talent, de pe PRO TV, cu 4 de DA

Amanda a cunoscut-o pe Emma în 2017, la o strângere de fonduri chiar pe aceea care suferea de cancer osos și își pierduse piciorul. De atunci, Amanda a simțit o conexiune și o admirație profundă pentru Emma.

ASISTENTA ȘI COPILUL EI AU FOST EXTERNAȚI DIN “SPITALUL MORȚII”, DAR NU ȘTIU ÎNCĂ REZULTATUL TESTULUI. “SPER SĂ NU FI FOST INFECTAȚI AICI…”

Amanda a luat de la cei patru jurați, Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre și Florin Călinescu, punctajul maxim și merge mai departe în reality-show-ul Românii au Talent, de pe Pro TV.

”Ce scumpă frumoasă și cântă din suflet”, ”Superbă voce și melodie. Reducere aminte că suntem doar în trecere pe pământ. Minunat gest ptr Emma”, sunt două comentarii emoționante.