Momente grele pentru Jorge. Artistul e răpus de dor: ”Mă doare sufletul…”

Publicat: 15/02/2020 | 16:59

Momente grele pentru Jorge. Artistul e răpus de dor și abia așteaptă vacanța de vară ca să o vadă pe una dintre cele mai importante ființe din viața lui.

Jorge are doi copii. O fetiță cu Alina Laufer, de care a divorțat în 2012 și un băiețel cu actuala lui soție. Artistul este un familist convins și își iubește copiii mai mult decât orice pe lumea asta. Din păcate, însă, uneori îl încearcă dorul de fiica lui. Micuța Karina locuiește în America, alături de mama ei. Iar din acest motiv, Jorge își vede mai rar fetița.

Astăzi, dorul l-a luat din nou și Jorge a publicat o fotografie în care apare alături de Karina și a transmis un mesaj emoționant. (CITEȘTE ȘI: JORGE ȘI-A ÎMPĂCAT SOȚIA DUPĂ TELENOVELA CU MISS ROMÂNIA DE LA ”FERMĂ”!)

”M-am trezit cu un dor de @karina24seven de mă doare în suflet. Totul se întâmplă cu un motiv, puiul meu. Ne vedem curând. ?♥️. Abia aştept să vină vacanţa de vară ?”, a scris Jorge pe Instagram.

Jorge, alături de fiica lui

Jorge și Ramona s-au căsătorit în 2013

În 2013, cântăreţul s-a recăsătorit cu Ramona Prodea. Soţii Papagheorghe s-au cunoscut la teatru: el era pe scenă, iar ea venise să îşi aştepte o prietenă, aflată şi ea la repetiţiile aceleiaşi piese. Ulterior s-au revăzut, după o lungă perioadă de timp, la o întâlnire de afaceri. Și de atunci au fost de nedespărţit .(NU RATA: JORGE, RĂPUS DE DORUL FIICEI SALE CARE S-A MUTAT ÎN AMERICA)

Jorge are o fetiță din căsnicia cu Alina Laufer, de care a divorțat în 2012. La rândul ei, Ramona Prodea are o fată dintr-o relație anterioară. Iar pe 28 martie 2017, actuala soție a artistului i-a dăruit acestuia un băiețel.