Momente fierbinți între Delia și Marinescu la Puterea Dragostei! „Mai rău îmi pare că nu m-am distrat mai tare”

Publicat: 09/12/2020 | 10:02

Momente incendiare au fost văzute la Puterea Dragostei, în camera roșie, unde Delia și Marinescu au oferit un spectacol de zile mari. Însă, scenele fierbinți dintre cei doi au fost aspru criticate de restul concurenților și de telespectatori.

Imaginile difuzat au stârnit revolta unora, care au comentat destul de aspru momentul. Imediat după cele întâmplate Delia a cerut să fie eliminată din competiție și a plecat acasă. Tânăra a motivat că și-a dorit să părăsească emisiunea pentru că lucrurile nu au decurs așa cum se aștepta ea.

Delia spera să găsească în casa Puterea Dragostei oameni mai deschiși și mai multă distracție. Însă cum așteptările i-au fost înșelate, tânăra a decis că este mai bine pentru ea să plece din competiție. (CITEȘTE ȘI: ANDRA VOLOȘ ȘI BIANCA COMĂNECI, DATE ÎN JUDECATĂ DE ELLA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI: “NU SUNT BĂTAIA VOASTRĂ DE JOC”)

Delia, despre momentul din camera roșie

Legat se scenele fierbinți pe care le-a oferit alături de Marinescu, fosta concurentă a declarat că a fost cea mai distractivă parte a șederii ei în casa Puterea Dragostei și că nu înțelege de ce gestul ei a fost atât de criticat. (VEZI ȘI: PAUL DE LA PUTEREA DRAGOSTEI ȘI-A ASUMAT RELAȚIA CU O BRUNETĂ FOCOASĂ! CINE ESTE FEMEIA CARE I-A CUCERIT INIMA)

„Eu m-am dus acolo ca să mă distrez, pentru că sunt tânără. Nici nu am intrat pentru cineva acolo. La început, nu-mi plăcea de Marinescu pentru că făcea mișto de toată lumea acolo. După un timp, mi-am dat seama că e un tip fain, cu care poți să te distrezi. Cred că e cel mai tare caracter de acolo.

Nu-mi pare rău (n.red de scena din camera roșie). Mai rău îmi pare că nu m-am distrat mai tare. Pentru că acela a fost singurul moment din casă în care m-am distrat. Am primit foarte multe comentarii urâte după ce au apărut imaginile cu camera roșie. Dar, eu nu am făcut striptease, ca să fiu criticată”, a mărturisit Delia după ce a plecat de la Puterea Dragostei.