Momente de stupoare la Survivor România! S-a amorezat de o rivală şi a dat totul pe faţă: “Îţi ofer inima mea”. Cum a reacţionat iubitul ei, în ţară

Publicat: 04/03/2020 | 13:07

Dragostea nu ține cont de reguli… Este o regulă nescrisă a vieții pe care unii oameni au testat-o pe propria piele! Este și cazul unui concurent de la “Survivor România”, care s-a amorezat de o rivală, care are însă iubit. Tânărul a făcut un gest emoționant față de fosta sportivă și i-a mărturisit la un moment dat că îi oferă inima lui. Declarațiile de iubire din Republica Dominicană nu au rămas fără ecou în România, unde iubitul concurentei de la “Survivor România” a reacționat.

Citește și: Ema Huruială de la Survivor România, filmată cu zona intimă la vedere. Imaginile i-au înnebunit pe bărbați

Cristi de la “Survivor România”, îndrăgostit de rivala lui, Asiana Peng

Cristi, unul dintre “Războinicii” de la “Survivor România”, și-a declarat iubirea în public pentru Asiana Peng. Totul a început după ce el i-a oferit o brățară specială pe care a creat-o cu ocazia zilei de 1 martie.

“Ieri, toți băieții am făcut mărțișoare pentru fetele noastre. Eu am făcut unul extra, dacă îmi dai voie să merg la echipa adversă, ai să vezi cui i-am confecționat”, a spus Cristi, care, apoi s-a îndreptat spre fosta gimnastă și i-a pus brățara la mână.

Participanții show-ului de la Kanal D s-au bucurat și în timp ce unii au râs, alții l-au încurajat. Ulterior, “Războinicul” a mărturisit că: “E doar de prietenie”, însă în clipa în care a afirmat acest lucru, el s-a înroșit… practic s-a dat singur de gol că, de fapt, este mai mult decât atât.

Concurenta din echipa “Faimoșilor” i-a spus cu zâmbetul pe buze: “Nu mă așteptam, îți mulțumesc mult. Îmi place, o să o port în continuare, sper să nu o pierd în Republica Dominicană. Acasă o să o pun lângă celelalte mărțișoare”.

Cristi s-a emoționat în momentul în care i-a dăruit Asianei Peng mărțișorul său, iar acest lucru a fost observat atât de prezentator, Dar Cruceru, dar și de toți concurenții emisiunii-fenomen.

“De obicei ofer cadouri fetelor, dar suntem la «Survivor România». Din puținul nostru, am încercat să fac ceva special. După cum am mai spus, Asiana este specială, pentru mine este o «Războinică», deși este în echipa «Faimoșilor» și chiar apreciez evoluția ei la «Survivor»”, a spus Cristi în timp ce avea privirea în pământ.

Asiana Peng, fostă sportivă din lotul olimpic de gimnastică al României © Facebook/Kanal D
Asiana Peng, fostă sportivă din lotul olimpic de gimnastică al României © Facebook/Kanal D

Ce declarații a făcut iubitul Asianei Peng după ce a văzut gestul lui Cristi de la “Survivor România”

La finalul jocului de mimă, Cristi de la “Survivor România” a fost un pic mai îndrăzneț, mai ales atunci când la rugămințile Asianei, a vrut să îi ofere din prăjitura lui, câștigată cu echipa. Cum regulile show-ului de la Kanal D nu i-a permis acest lucru, “Războinicul” a făcut un gest…. romantic!

“Nu am putut să îți dau prăjitura, dar îți ofer inima mea”, a spus concurentul aflat în echipa “Războinicii”. Reacția rivalei sale nu a întârziat să apară… aceasta i-a spus scurt, dar cuprinzător: “Inima mea este dată, în țară”– prin replica ei, Asiana Peng a făcut referire la Alex, tânărul student la Medicină alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire.

La scurt timp după ce imaginile au fost difuzate imaginile cu gesturile lui Cristi de la “Survivor România” față de rivala sa, iubitul tinerei concurente a oferit primul interviu. Alex a subliniat că are încredere totală în partenera lui de viață și a mărturisit că tot ce simte aceasta pentru “Războinic” este simplă prietenie.

“Văd că «Războiniciii» au venit cu un scop în competiție. Andrei s-a îndrăgostit de Karina, acum, Cristi pare atras de Asiana. Ea însă a plecat acolo focusată doar pe joc, și s-a văzut acest lucru. Nu este nicidecum un alt interes față de «Războinic», simt că din partea ei este doar o prietenie. Sincer, am rămas surprins, am văzut că și ea, atunci când a văzut a «acțiunile» lui Cristi. Îi spun totuși, dacă el are alte gânduri… ghinion! Știu ce am acasă! Ați văzut de altfel că ea a zis că inima ei este dată. Noi ne iubim și nu cred că vreo persoană poate intervene între noi”, a declarat Alex, iubitul Asianei Peng, pentru wowbiz.ro.

Asiana Peng, eliminată din lotul de gimnastică al României

În urmă cu aproape cinci ani, Asiana Peng a suferit o traumă din cauza sportului: a fost eliminată din lotul de gimnastică în 2015, episod după care mama sa, Silvana, a transmis o scrisoare deschisă adresată ministrului Tineretului şi Sportului. Mama sportivei susţinea că întregul lot aflat la Izvorani a fost supus experimentelor.

“Fiica mea, după gheaţă, a fost pusă să alerge cu saci în picioare. Li s-au sustras telefoanele temporar, antrenorii au cotrobăit prin bagajele personale ale gimnastelor şi au sustras lucruri personale (fiicei mele, ceai şi lămâi). Înfometare, umilinţe prin vocabular neadecvat, lipsa vacanţelor, jigniri, diferenţieri făcute între gimnaste pe toate planurile şi multe alte forme inumane de presiuni. Asta se întâmplă acolo. Într-o Românie coruptă, rasismul şi discriminarea domnesc în gimnastica feminină. Aştept destructurarea sistemului mafiot!”, a scris Silvana Peng la acea vreme, relatează okmagazine.ro.

Asiana Peng are 50 de medalii în palmares. În trecut, ea a concurat la numeroase competitii naţionale şi internaţionale, unde a obţinut numeroase titluri la bârnă şi la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii.