Momente de panică pentru Simona Trașcă! Prin ce a trecut după ultima intervenție estetică. „Puteam să mor”

Publicat: 23/02/2021 | 12:36

Simona Trașcă a avut parte de o sperietură pe cinste după ultima intervenție estetică pe care a făcut-o. Vedeta a trecut prin clipe de panică și susține că era doar la un pas de moarte. Recent, aceasta a făcut o lipoaspirație la bărbie, iar recuperarea a fost mai grea decât de aștepta.

Se pare că blondina a avut nevoie de repaus după operație, iar recuperarea nu a fost tocmai ușoară. Imediat după operație aceasta a fost nevoită să poarte o proteză, care era pe punctul de a îi aduce moartea. În cadrul unei emisiuni tv, Simona Trașcă a povestit că proteza pe care a purtat-o a fost strânsă prea tare și era pe punctul de a se sufoca din cauza ei. (CITEȘTE ȘI: SIMONA TRAȘCĂ, TRAUMATIZATĂ DE VESTEA PRIMITĂ DE LA MAMA EI: “A SPUS CĂ EA SIMTE CĂ SE DUCE, SĂ O ÎNMORMÂNTEZ LÂNGĂ FRATELE MEU”)

 „Mi-am strâns foarte tare proteza și am rămas fără aer. Mă uitam la un film și am adormit. M-am trezit și mă durea foarte tare capul, ni-am desfăcut asta imediat(…) Puteam să mor. Eram doar eu cu pisica în casă”, a declarat Simona Trașcă.

Simona Trașcă, plină de bandaje

Recent, în presă au apărut mai multe fotografii cu Simona Trașcă în care apare cu capul bandajat. Mulți s-au întrebat ce a pățit blondina, iar răspunsul este unul simplu, totul s-a întâmplat din cauza ultimei intervenții estetice pe care a avut-o. (VEZI ȘI: SIMONA TRAȘCĂ NU-ȘI MAI ÎNCAPE ÎN PIELE DE FERICIRE. BLONDA A DEVENIT MĂTUȘĂ PENTRU A DOUA OARĂ)

 „Ce mare lucru puteam să pățesc dacă mergeam în picioare? Nu muream. Când am perioadele mele sau zilele mele de stat în casă pun telefonul pe silențios, îmi iau un somnifer și dorm.

Nu am avut chef să vorbesc cu nimeni. Nu a fost programată chestia asta, vorbisem de ceva timp cu doctorul, dar nu a avut timp de mine. M-am gândit mai bine și ieri m-am dus peste el la 8 dimineață și i-am zis: «Domnule doctor, nu plec până nu mă operați, că oricum durează 30 de minute.»I-am zis că vreau să mă operez. I-am zis că nu plec de acolo”, a explicat Simona Trașcă.