Momente de panică pentru Mirela Vaida, înainte de a ajunge la Acces Direct. Prezentatoarea de la Antena 1, urmărită de o mașină suspectă!

Publicat: 08/04/2021 | 07:51

Mirela Vaida a trecut din nou prin momente de panică, după ce o mașină suspectă a urmărit-o în drum spre platourile Acces Direct.

De când a fost atacată în direct, coșmarul Mirelei Vaida pare că nu vrea să se mai oprească. Prezentatoarea de la Antena 1 a povestit miercuri, în emisiunea Acces Direct, că a fost urmărită până la muncă de o mașină suspectă.

Despre mașina care a urmărit-o, Mirela Vaida susține că și-ar dori să fie, totuși, vorba de un coleg din presă, însă în cel mai rău caz, cel care o conducea, un bărbat, ar putea avea legătură cu femeia care a intrat complet goală în platoul de la Antena 1 și a atacat-o cu bolovani.

De ce a atacat-o femeia goală pe Mirela Vaida

Unul dintre angajații de la Antena 1 susține că femeia a mai venit pe la platouri, în încercarea de a primi banii cu pricina, însă fără rezultat, așa că a plănuit un atac asupra Mirelei Vaida, cea pe care a găsit-o direct vinovată pentru faptul că nu a primit banii pentru declarațiile oferite.

”Încercăm și noi să ne dăm seama ce s-a întâmplat. E clar că femeia avea probleme psihice. Am vorbit între noi să vedem dacă o recunoaște cineva iar un coleg a spus că parcă și-o amintește, dar nu era foarte sigur. Cert este că nu a fost o farsă sau regie, așa ceva nu se poate înscena”, a dezvăluit un angajat al emisiunii prezentate de Mirela Vaida, pentru sursa citată.

Mirela Vaida, mesaj dureros după episodul șocant

„Dragii mei, trec printr-o perioada grea! Dar nu imposibila! Va multumesc pentru gandurile bune care m-au ajutat si mi-au dat putere! Vreau sa revin cat mai curand la viata mea obisnuita, cu incredere in oameni, cu chef de viata si rasete, cu speranta si credinta! Le datorez asta copiilor mei care au nevoie de mine in fiecare moment, familiei, parintilor, prietenilor si colegilor care mi-au fost aproape! Va sunt recunoscatoare pentru fiecare gand bun! Va imbratisez! ????❤️”a scris Mirela Vaida, pe rețeaua de socializare, imediat după ce a fost atacată în direct.

Sursă foto: captură video Antena 1