Momente de groază la Survivor. O concurentă a leșinat și a fost transportată de urgență la spital

Publicat: 17/03/2020 | 12:03

Momente de groază la Survivor. O concurentă a leșinat în fața tuturor și a fost transportată de urgență la spital.

Lupta dintre Faimoși și Războinici este din ce în ce mai aprigă! Provocările sunt din ce în ce mai dificile, iar concurenții fac față cu greu. Luni, în tabăra Faimoșilor au fost momente de panică, după ce Elena Ionescu a leșinat în fața tuturor. Colegii i-au acordat imediat primul ajutor și a fost chemată salvarea, care a transportat-o pe artistă de urgență la spital.

Medicii s-au ocupat de Elena Ionescu și i-au făcut investigațiile necesare, dar și tratamente. Din fericire, artista și-a revenit și apoi a fost aptă să participe chiar și la următoarea probă. (CITEȘTE ȘI: ATENȚIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL! GRAȚIELA DUBAN ȘI ELENA IONESCU, BĂTAIE LA SURVIVOR ROMÂNIA DE LA KANAL D?!)

„Nu știu ce mi s-a întâmplat. Am simțit o durere, apoi mi s-a pus alb în fața ochilor, m-am trezit după nu știu câte minute. Important e că am fost bine, am ajuns apoi la Urgență și acum totul e în regulă”, a declarat artista.

Elena Ionescu a leșinat în cadrul competiției Survivor

Elena Ionescu a divorțat de tatăl copilului ei

Și-a dorit să aibă o familie fericită alături de tatăl copilului ei, însă, lucrurile au luat o turnură neașteptată. În vara anului 2019, Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au decis să pună capăt căsniciei lor. Acum, artista este hotărâtă să înceapă o nouă etapă din viața ei și se vede, din nou, mireasă.

”Eu sunt o familistă convinsă și pentru că am avut întotdeauna lângă mine familia închegată și părinții mei nu au divorțat, nu au avut nicio treabă cu despărțirile în viață, întotdeauna mi-am dorit să am o familie și de aceea am și încercat asta și mi s-a părut că poate am găsit-o la momentul potrivit.

Cred în continuare în căsnicie, îmi doresc foarte tare și las viața să mă surprindă. Așa cum spuneam, cred că pentru fiecare, că e mai devreme, că e mai târziu, există o jumătate!”, a declarat Elena Ionescu pentru Ciao.ro.