Momente de groază în Cernavodă! O mașină a plonjat în apă

Publicat: 28/01/2020 | 14:41

Momente de groază în Cernavodă, pe malul unei ape, unde erau adunați mai mulți pescari. O mașină a plonjat în apă și, potrivit martorilor, nu există victime. Momentul în care autoturismul este înghițit de apă a fost filmat, iar imaginile au devenit virale. Unii dintre internauți au făcut haz de necaz.

Citește și: Multimilionar din București, jefuit la pont de o grupare de hoți profesioniști! Prejudiciul adus se ridică la 300.000 de euro

Unul dintre martori a filmat momentele cu mașina ajunsă în apă

Unul dintre pescarii aflați pe unul dintre malurile apei a scos repede telefonul și a înregistrat clipele în care mașina s-a scufundat. Ulterior, el a urcat clipul pe contul său de Facebook, unde a scris următorul mesaj: Acum, la Cernavoda. Din fericire, fără victime. Unde nu-i cap, vai de mașină.

Imaginile au fost distribuite masiv pe cea mai mare platformă de socializare și a strâns multe comentarii.

“Ăsta da, pescar înrăit…”, “Frâna de mâna nu avea… și așa era cotet”, “Când o s-o scoată, va fi plină de pește! Facem haz de necaz, dar Doamne ferește!”, “O găsește în Dunăre în câteva ore. Să-i pună baliza”, “A băgat-o în viteză cu maneta de la semnalizare; ce e bine că o să pornească iarna, apa e cald mereu acolo :))” sunt cinci dintre comentariile strânse de filmarea de mai jos.

Publicată de Ticu Cireasa pe Marţi, 28 ianuarie 2020