Momente de cumpănă pentru un cunoscut manelist! Bărbatul a fost implicat într-un accident de mașină. „Este într-o stare foarte gravă”

Publicat: 05/01/2021 | 07:31

Unul dintre personajele cunoscute din lumea manelelor trece prin momente cumplite. A fost implicat într-un accident de mașină grav, iar acum se află la spital în stare critică. Bărbatul este în comă.

Alin Gabriel, zis Dinte, cunoscut în lumea manelelor și drept Costi Tenerife, vocea a doua a lui Costel Biju a fost implicat într-un accident grav, chiar în prima zi a noului an. Mașina în care se afla acesta a derapat și a ieșit în afara carosabilului. (CITEȘTE ȘI: PETRECERE PE BAROSĂNEALĂ PENTRU DANI MOCANU! MANELISTUL L-A „ÎNGROPAT” ÎN BANI PE NICOLAE GUȚĂ)

„S-a răsturnat cu mașina, chiar de Revelion, pe lângă Târgoviște. Mașina e daună totală, el este într-o stare foarte gravă”, a dezvăluit unul dintre apropiații manelistului, pentru WOWbiz.ro.

Se pare că bărbatul este la spital, în comă. Mai mult, apropiații acestuia își doresc ca Alin Gabriel să fie transferat la o clinică din străinătate, pentru a avea mai multe șanse.

„Tratamentul costă enorm, el este într-o situație limită, așa că apropiații lui cred că este mai bine să îl transfere în străinătate, poate acolo medicii vor putea face mai mult pentru el”, a mai spus sursa.

„Este în comă, medicii se chinuie să îl salveze”

În ajutorul lui Costi Tenerife a sărit și celebrul Mircea Băluș, interlopul cunoscut drept Mircea Nebunu, acesta a anunțat că este gata să ajute cu orice este nevoie și a îndemnat pe toată lumea să se roage pentru manelist. (VEZI ȘI: MANELIȘTII AU FĂCUT PASUL ÎNAPOI, DE FRICA INTERLOPILOR! SALAM A PIERDUT 100.000 DE EURO)

„Mircea îl aprecia enorm, de fiecare dată când îl vedea pe la cântări îl cinstea mai mult decât pe restul. Îi plăcea că avea o voce caldă, de aia acum, prin amici comuni, a transmis că se va ocupa de tot ce ar putea avea nevoie Dinte, fie că e vorba de bani pentru tratament, fie că e vorba de orice altceva.

Dinte este în comă, medicii se chinuie să îl salveze… Îi plăcea viteza, dar a avut accident nu pentru că ar fi lovit pe cineva, a derapat și s-a izbit și s-a răsturnat”, a mai declarat un apropiat al acestuia, pentru sursa citată.