Momente cumplite pentru Stana Izbașa. Iubitul cântăreței i-a dat papucii și a făcut-o să sufere: „Ești dezamăgit de…”

Publicat: 23/06/2020 | 12:19

Stana Izbașa trece prin momente cumplite după ce a fost părăsită de iubit. Cântăreața se simte dezamăgită și nu a ezitat să împărtășească acest lucru cu fanii săi. 

Știm cu toții că dezamăgirile din iubire dor extrem de mult, iar acest lucru l-a simțit pe propria piele și Stana Izbașa. Cântăreața a fost părăsită recent de iubit și acum se simte cum nu se poate mai rău.

Deschisă mereu cu fanii săi, cântăreața a împărtășit dezamăgirea ei cu oamenii din mediul online. “Cel mai mult doare atunci cand esti dezamagit de persoana care ai crezut ca nu te va rani niciodata”, a scris Stana, pe rețelele de socializare.

NU RATA – ÎN BRAȚELE CĂRUI BĂRBAT S-A REFUGIAT LIDIA BUBLE, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE RĂZVAN SIMION. EL ESTE MOTIVUL RUPTURII DINTRE CEI DOI!

„Va doresc sa fiti iubiti si mereu fericiti”, a încheiat Stana Izbașa mesajul, lângă care a postat și videoclipul ultimei melodii lansate de ea, „Badea meu se-nsoară!”

Fostul iubit al Stanei Izbașa, criticat de fanii artistei

În urma celor întâmplate, iubitul Stanei Izbașa a fost extrem de criticat de fanii artistei, care nu au avut deloc cuvinte de laudă la adresa lui.

CITEȘTE ȘI – STANA IZBAȘA, CELEBRA CÂNTĂREAȚĂ DE MUZICĂ BĂNĂȚEANĂ, ESTE ÎN DOLIU: ”DUMNEZEU A ALES SĂ-L IA LA EL, CE POT SĂ FAC?”

“Daca e vorba de Flore Baniciu sa ii fie rusine, cu toate pitipoancele lui ca sa cobarit la nivelul lor. De cind nu mai sinteti cu Flore nu mai are nici un farmec in muzica” / Așa este!Din pacate si eu am trecut prin așa ceva si e dureros!Și in zi de azi il mai iubesc,chiar dacă fiecare suntem pe drumuri diferite…Trebuie sa fim preventivi, totul trebuie tratat cu indiferenta!” sunt câteva dintre mesajele pe care le-a primit Stana Izbașa, pe contul ei de pe rețelele de socializare, după ce a anunțat că ea și iubitul său nu mai formează un cuplu.