Momente cumplite pentru mama Biancăi Drăgușanu. Madi Dragoș este în doliu: „Așa o să îmi amintesc de tine…”

Publicat: 23/06/2020 | 10:14

Madi Dragoș, mama Biancăi Drăgușanu, trece prin momente cumplite. Recent, una dintre cele mai bune prietene ale sale s-a stins din viață și acest lucru i-a adus o suferință enormă în suflet. 

Mama Biancăi Drăgușanu este în doliu după ce buna ei prietenă, Eli, s-a stins din viață în mod fulgerător. Pe contul său de Facebook, Madi Dragoș a postat melodia preferată a femeii, „Amintiri”, o piesă intitulată de Cristi Minculescu, dar și un mesaj dureros, prin intermediul căruia și-a exprimat tristețea și i-a transmis prietenei sale numai cuvinte frumoase, chiar dacă aceasta nu mai este printre noi.

NU RATA – BIANCA DRĂGUȘANU A AJUNS DIN NOU PE MÂNA MEDICULUI ESTETICIAN. CE ȘI-A FĂCUT VEDETA: ”SUNT TARE CURIOASĂ CE ÎNSEAMNĂ ACEASTĂ PROCEDURĂ”

„Așa o sa îmi amintesc de tine: zâmbind oricât de dificila ar fi fost o zi, sau o perioada. Ai trecut peste toate zâmbind, oricât de greu ți-a fost. De acum ne vei zâmbi din cer. Nu te voi uita niciodată om minunat. Drum lin spre cer!” a scris Madi Dragoș, pe rețeaua de socializare.

„De-a lungul timpului, mulți prieteni și cunoscuți au murit. A rămas în urma lor, vie, doar durerea pe care familia, prietenii, colegii o simt, dar și amintirile. Acum, Eli, fără să vrei și fără să vrem, lași în urma ta amintirea unui zâmbet cald, chiar și atunci când poate numai tu știi ce greutăți îți măcinau sufletul. Până când ne vom reîntâlni… cândva, undeva… Rămas bun, om fain!” au scris și internauții, la postarea lui Madi Dragoș.

CITEȘTE ȘI – CÂT L-A COSTAT PE ALEX BODI NOUA ÎMPĂCARE CU BIANCA DRĂGUȘANU. PE LISTĂ FIGUREAZĂ UN ROLEX COSMOGRAPH DAYTONA CHOCOLATE, DE 40.000 € PLUS…

Mama Biancăi Drăgușanu locuiește în Călan

Mama Biancăi Drăgușanu locuiește în Călan, Hunedoara și în prezent este pensionară. Se pare că Madi Dragoș a luat această decizie pentru a putea fi mai aproape de fiicele sale, dar și pentru a se putea implica mai mult în creștere nepoților săi, fiica Biancăi Drăgușanu și cei doi copii ai Oanei.