Moment trist în lumea cinematografiei! Actrița Delphine Serina a decedat la doar 49 de ani

Publicat: 19/04/2020 | 19:14

Cinematografia franceză este în doliu. Celebra actriță Delphine Serina s-a stins din viață la vârsta de 49 de ani. Aceasta a pierdut lupta cu o boală grea pe care o avea de mai mult timp.

Delphine Serina a devenit cunoscută publicului larg pentru rolurile din seria „Lawyers and Associates”.  Actrița era una dintre cele mai îndrăgite interprete din serialele tv şi a putut fi văzută și în România într-un rol din serialul „Candice Renoir”. (CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE LA CHEFI LA CUȚITE DE LA ANTENA 1. A MURIT RĂPUS DE CORONAVIRUS)

Vestea tragică a fost făcută publică de agentul ei, Danielle Gain care a spus că „pe 6 mai ea ar fi împlinit jumătate de secol, dar nu a mai apucat. Boala cu care se lupta de mai multă vreme a smuls-o dintre noi chiar astăzi, 19 aprilie”. (VEZI ȘI: VESTE TRISTĂ DE PAȘTE! MATTHEW SELIGMAN, CUNOSCUT PENTRU COLABORAREA CU DAVID BOWIE, A MURIT DUPĂ CE S-A INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS)

Delphine Serina s-a născută la Paris, pe 6 mai 1970, a fost fiica a doi actori și le-a moștenit talentul. Ea a fost prezentă pe micile ecrane vreme îndelungată și a jucat chiar alături de Alain Delon, Carole Buchet și Francis Huster.

Iar de la finalul anilor 90, aceasta a apărut în numeroase seriale și filme de televiziune inclusiv „La Bicyclette bleue”, „Boulevard du palais”, „Louis la brocante”, „Commissaire Moulin” și „Un si grand soleil” .