Moment spectaculos la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Raluca Bădulescu a făcut-o pe Deea Codrea să plângă. „Tu nu ești atât de interesantă și nici atât de smart și nici atât de funny cum te crezi”

Publicat: 10/02/2020 | 21:51

În cadrul galei „Bravo, ai stil! Celebrities”, concurenta Deea Codrea a prezentat un număr care a stârnit ceva controverse și a făcut-o pe Raluca Bădulescu să explodeze.

Având în vedere că în acestă săptămână s-a vorbit numai despre Oscaruri, una dintre concurente a deci să facă un moment legat de faimoasele premii. Așa că a venit în platou cu o statuetă și din spatele pupitrului a început să țină un dicurs ca și cum ar fi câștigat un Oscar.

Discursul Deei Codrea a vizat prima dată concurentele: unora le-a mulțumit, iar pentru altele a avut câteva replici acide. Au urmat apoi jurații, despre care a spus câteva cuvinte care au stârnit controverse.

 „O să încep lista de mulțumiri cu Cătălin. Toată copilăria mea, recunosc că m-am uitat la tine. Te-am văzut înconjurat de femei frumoase și mi-am dorit să fiu și eu una dintre ele. Îți mulțumesc pentru un vis care nu se va materializa niciodată. Raluca, regina regească, îți mulțumesc din suflet pentru că datorită ție am și eu curaj să ascult manele în public. Înainte le ascultam doar în baie”, a spus Deea.

„Nu-ți permiți cu mine pentru că nu mă cunoști și, repet, nu ești atât de grozavă cum te crezi.”

În urma discursului Raluca Bădulescu s-a enervat foarte tare, nu s-a mai putut abține și s-a luat de concurentă.  „E seară eliminatorie, fetiță, poate vrei să ne spui adio cu chestia asta și nu știi cum să faci. Și ai zis să ții un speech așa. Diferența între a mă face Cătălin manelistă și a zice tu chestia asta este foarte mare. Tu nu mă cunoști. Nu cunoști nimic despre mine. Roast-uri să faci la tine acasă. […] Tu nu ești atât de interesantă și nici atât de smart și nici atât de funny cum te crezi. Asigură-te că mă cunoști foarte bine până să spui ceva despre mine. […] Am făcut niște școli, am un trecut în spate. […] PAmflet permite-ți cu colegele tale. Nu-ți permiți cu mine pentru că nu mă cunoști și, repet, nu ești atât de grozavă cum te crezi. […] Toți aveți impresia că sunteți foarte deșteptuți, iar eu sunt aia cu păr blond și cu multe gene și cu buze de un kilogram pe care mi le-am pus la televizor. Și mai sunt și proastă.”,  a declarat Raluca Bădulescu în cadrul jurizării.

După această reacție acidă, Deea Codrea nu a știut cum să reacționeze și a rămas cu ochii în lacrimi. Și-a cerut scuze și a spus că ea nu a intenționat să o jignească pe jurată.