Moment jenant la Casa Albă! Donald Trump refuzat în public de către soția sa

Publicat: 12/02/2020 | 20:17

Recent, Donald Trump și Melania au fost protagoniștii unui moment stâjenitor, care a devenit imediat viral.

Donald Trump a fost achitat de către Senatul Statelor Unite ale Americii, în urma inculpării de către Camera Deputaților. Cu ocazia acestui eveniment a fost organizată o conferință de presă la Casa Albă. Alături de el a fost și soția sa, Melania, iar cei doi au fost în centru atenției după momentul penibil.

Totul a pornit de la faptul că în momentul în care Melania a venit lângă soțul său, acesta a vrut să o sărute, însă ea se pare că nu acceptat, așa că și-a întors obrazul. Persoanele prezente au fost șocate de gestul Melaniei și au imortalizat imediat cele întâmplate și l-au postat pe rețelele de socializare.

Chiar dacă a fost pus într-o ipostază inconfortabilă, Donald Trump a trecut repede peste moment și a ținut să își declare recunoștința față de familia sa, carea i-a fost alături, în aceste momente grele.  „Așadar, vreau să îi mulțumesc familiei mele pentru că a trecut alături de mine prin această situție. Urmează să candidez pentru președinție și, dacă voi câștiga, voi face o treabă grozavă”, a spus Trump.

În cadrul aceluiași dicurs, el și-a cerut și iertare familiei sale pentru că i-a pus într-o situație dificilă.  „Vreau să-mi cer scuze familiei mele pentru că a fost nevoită să treacă prin această situație falsă. Și Ivanka este aici, și întreaga mea familie, inclusiv Barron. El este chiar acolo. Ridică-te, scumpo. Ivanka, mulțumesc, dragă”, a mai declarat Donald Trump.

Președintele fusese acuzat de abuz de putere și obstrucționarea Congresului. Acesta a fost achitat, chiar dacă Senatorul republican Mitt Romney a votat pentru condamnarea lui. Acest lucru înseamnă că alegerile prezidențiale care vor avea lor în 2020 vor determina dacă Donald Trump își va păstra funcția sau nu.