Moment impresionant la Românii au Talent. O fetiță de 10 ani obține ultimul Golden Buzz

Publicat: 03/04/2020 | 23:57

În cadrul ediției de vineri a show-ului de la ProTV Românii au Talent Andra o ferit Sienei Vușcan, o fetiță de 10 ani, cel de-al zecealea și ultimul Golden Buzz al sezonului 10 ”Românii au talent”.

Părinții fetiței sunt din Cluj, dar de șase ani locuiesc în oraș în Huangdao, China, de șase ani.

Aceștia, ambii profesori universitari, mărturisesc că vor să călătorească în mai multe țări, dar deocamdată stau în China pentru că Siena are o carieră muzicală acolo. Siena are o soră de șase ani și un frate de un an.

Invitată la un concurs de talente

Fetița de zece ani s-a născut în Statele Unite. La vârsta de cinci ani, Siena a ajuns în China cu părinții. Într-un an și jumătate, a învățat limba chineză. Vorbește foarte bine și engleza, iar acasă, în familie, vorbește doar în limba română.

Pe când avea doar șase ani, Siena și tatăl ei au fost chemați de producătorii unei emisiuni de talente să cânte amândoi. Ulterior, a fost invitată la o altă emisiune din Shanghai, pe o scenă mare, unde a uimit pe toată lumea cu o melodie în chineză, scrie site-ul romaniiautalent.protv.ro. 

Atunci și-a dat seama că îi place să facă asta și a început să se pregătească. Cântă operă în limba chineză. Face lecții de canto de patru ori pe săptămână de un an.

Vrea să fie cântăreață de operă

Merge la emisiuni în China și cântă, filmează și pentru reclame, joacă în seriale. Anul acesta a jucat în două filme artistice și un serial. Mama ei o încurajează tot timpul, repetă cu ea cântece și desenează amândouă.

Siena mai are o pasiune. Desenează de când se știe. Face expoziții la școală sau pentru prieteni. Face portrete și natură statică. Îi place să scrie și povești.

În viitor vrea să fie cântăreață de operă, pictoriță sau regizoare. Îi este dor de România, dar când este aici, i se face dor de China.