Moment amuzant! Ce a observat un agent imobiliar într-o fotografie făcută la una dintre casele care s-a ocupat: “Iubesc acea persoană”

Publicat: 03/04/2021 | 19:09

Un agent imobiliar a fost pus într-o situație tare amuzantă… fără voia lui! În timp ce era la serviciu el a observat un detaliu “cu greutate” într-o fotografie făcută la una dintre casele care s-a ocupat. Și asta pentru că proprietarul locuinței a crezut că nimeni nu va observa acel ceva nepotrivit din poza perfectă. Imaginea a ajuns pe Internet și, în timp ce unii oameni au râs în hohote, alții au împărtășit experiențele nefericite prin care au trecut.

Fotografia făcută într-o casă scoasă la vânzare, virală pe social media

Unele persoane își fac singure pozele la case atunci când se decid să le scoată la vânzare. Ulterior, acestea ajung la un agent imobiliar care le sortează pe cele mai reușite pentru ca potențialii cumpărători să fie mai ușor de convins.

Ei bine, recent, un proprietar nu a reușit să își convingă partenera, partenera sau copilul să coboare din pat și a găsit soluția potrivită, credea el! A încercat să o ascundă sub o pătură, însă, “micul secret” s-a aflat, iar imaginea a ajuns pe rețelele de socializare, unde face senzație.

“Pur și simplu, iubesc acea persoană care este așa: «Aș putea să mă dau jos din pat în timp ce agentul imobiliar face o poză sau aș putea deveni un ghemotoc în pat»”, a scris Beth pe Twitter.

Nu rata: Ce a pățit o femeie care și-a dorit să fie bronzată ca-n Saint Tropez. Internauții o compară cu Ross din Friends | FOTO

Unul dintre internauți și-a povestit experiența inedită pe care a avut-o în momentul în care a mers să vadă o locuință.

“Odată, m-am dus să văd un apartament, iar când m-am întâlnit cu agentul imobiliar, mi-a spus că a uitat de programare. Am fost nevoiți să facem vizionarea cu cineva care se ascundea sub cearșafuri. Foarte ciudat”, a povestit bărbatul, conform sursei citate mai sus.

Sursa foto: Twitter / beth