Mohamed, complicele lui Cezar Petcu, s-a predat la poliție! Este acuzat de tentativă de omor după ce l-a tăiat cu briceagul pe Bebino. FOTO + VIDEO

Publicat: 27/01/2020 | 15:43

Lumea interlopă a fost în stare de șoc, după ce doi oameni reprezentativi ai unor clanuri s-au ”măcelărit” în plină stradă și au ajuns în stare gravă la spital (TOATĂ POVESTEA AICI). Nu numai ei, ci și ”gărzile” lor, care au folosit, în sângeroasa luptă, tot arsenalul: topoare, săbii, cuțite.

Pe 13 ianuarie, Cezar, interlopul care l-a “măcelărit” pe celebrul Bebino, s-a predat oamenilor legii. Acesta a fost audiat și, ulterior, reținut. În cursul zilei de luni, oamenii legii au avut parte de o nouă surpriză.

Prieten și vecin cu Cezar Petcu, Mohamed s-a predat, la rândul lui, la poliție. El este acuzat că ar fi dat și el cu briceagul în Bebino și era căutat de mai multe zile pentru tentativă de omor. Ancheta în acest caz continuă, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu cele mai noi detalii.

Răfuială sângeroasă!

„Bebino”, liderul Clanului Sportivilor din zona Berceni, și Cezar, presupus membru al Clanului Țiganilor, s-au războit sângeros, mai ceva ca-n filmele horror, zilele trecute, într-un loc ales aleatoriu, pe Șoseaua Petricani. Potrivit surselor noastre, discuțiile purtate de cei doi la telefon, „Bebino” și Cezar, duceau către altceva, nu înspre măcelul care a zguduit lumea interlopă.

„Bebino” l-ar fi pocnit pe Cezar în figură, în timp ce discutau. Atunci, gașca lui Cezar și-ar fi scos arsenalul din mașină: topoare, săbii, cuțite. Și a atacat. Chiar Cezar l-ar fi lovit cu o macetă în cap pe „Bebino”. Apoi, găștile s-au încins. A fost baie de sânge!

Duși de urgență la spital, unul la Floreasca, altul la Sf. Pantelimon, cei doi au fost imediat băgați în operații. „Bebino” a avut cel mai mult de suferit, fiind, practic, acoperit de răni. Un deget îl pierduse pe câmpul de luptă, iar un altul a fost salvat, in extremis, de medici.