Modul neobișnuit în care și-a sărbătorit Victoria Beckham ziua de naștere! Vedeta a ”evadat” din casă pentru a…

Publicat: 17/04/2020 | 19:04

Soția celebrului fotbalist David Beckham a împlinit astăzi 46 de ani și, pe lângă faptul că și-a organizat virtual ziua de naștere printr-un îndemn al fanilor la un act de caritate, frumoasa Victoria Beckham a decis, totuși, să evadeze din izolare în această zi specială din viața ei.

Victoria Beckham a anunțat cu o zi în urmă pe rețelele de socializare că organizează un party online, unde toți prietenii săi virtuali îi pot dărui cadouri prin donare de bani unei cauze nobile.

Aceasta a marcat împlinirea celor 46 de ani cu o petrecere virtuală găzduită de DJ-ul ei, Tony Fat, Tony Tony.

„În loc de cadouri anul acesta, am rugat prietenii și familia mea să doneze @thechildrenssociety. Adresa este în bio-ul meu.

CITEȘTE ȘI: Alex Velea, fotografiat complet dezbrăcat de Antonia! Andreea Esca nu s-a putut abține și a reacționat atunci când a văzut poza HOT pe Instagram

 Aceștia oferă o linie de salvare pentru copiii ascunși de vedere în criza coronavirusului și sunt în pericol și mai mare acum de abuzuri, exploatare, neglijare sau foame. Vă rugăm să-i susțineți dacă puteți.”, a scris Victoria Beckam pe contul de socializare.

De asemenea, Victoria Beckham s-a simțit nostalgică de ziua ei specială. Creatoarea de modă a împărtășit o serie de instantanee din copilărie pe contul Instagram.

Fosta Spice Girl a menționat în dreptul filmulețului că este o „zi de naștere mai ciudată decât de obicei”, dar că este recunoscătoare pentru sănătatea și familia sa.

CITEȘTE ȘI: La asta nu te așteptai! Ce reacție a avut soacra Addei, după ce artista i-a jignit fără încetare fiul în competiția Asia Express

Victoria Beckam a sărbătorit ziua de vineri, 17 aprilie, în compania familiei, însă vedeta internațională a decis să aibă parte de o activitate ușor banală, dar mult mai prețuită într-o perioadă cu enorm de multe restricții de libertate.  VB și toți mebrii familiei sale au pornit într-o plimbare cu bicicletele, în aer liber, pe o vreme însorită.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Family bike ride on my birthday x #Veebok

O postare distribuită de Victoria Beckham (@victoriabeckham) pe

CITEȘTE ȘI: Iulia Vântur și Salman Khan, în direct din India. Prima apariție Tv a celor doi: „Suntem în izolare de mai mult de o lună”

Ca în fiecare an, David Beckham i-a transmis o urare emoționantă pe rețelele de socializare: ”La mulți ani, mama! Te iubim atât de mult și sper să ai cea mai uimitoare zi!”