Danielle Lloyd, însărcinată pentru a cincea oară, și-a etalat burtica de graviduță pe Instagram

Publicat: 15/06/2021 | 15:51

Modelul britanic Danielle Lloyd, însărcinată pentru a cincea oară, și-a etalat burtica de graviduță pe Instagram. Vedeta, în vârstă de 37 de ani, are 16 săptămâni de sarcină.

Danielle Lloyd este deja mîmică a patru băieți:  Archie (10 ani), Harry (9 ani) și George (7 ani) pe care îi are cu fostul soț, Jamie O’Hara. Şi Ronnie (3 ani), cu Michael O’Neill, cel cu care s-a măritat în aprilie 2019. Vedeta a mărturisit că și-ar dori mult ca al cincilea copil să fie o fetiță.

Totodată, a spus că cel mai importnt însă este ca bebelușul să fie sănătos. Până în momentul de față, Danielle nu a dezvăluit încă sexul copilului pe care urmează să-l aducă pe lume în luna noiembrie.

”De-abia aștept să devenim o familie de șapte. Știu că există posibilitatea să fie tot băiat. Dar, desigur, cel mai important lucru este ca bebelușul să fie sănătos. Iar dacă nu va fi fată, vom încerca din nou. Suntem încântați. Te rog să fie fată! Michael speră să fie fată. Iar băieții sunt disperați, de asemenea. Sunt convinși că este fetiță”, a mărturisit Danielle.

Însărcinată în 16 săptămâni, Daniella și-a afișat cu mândrie burtica de graviduță pe Instagram. Îmbrăcată doar în lenjerie intimă, vedeta le-a dezvăluit fanilor cum arată acum. ”16 săptămâni”, a scris modelul britanic în dreptul fotografiei, alături de un emoticon cu un avocado.

Danielle Lloyd, însărcinată în 16 săptămâni (sursa FOTO: Instagram)