Modele arestate pentru poze nud în Dubai! Una dintre ele face acuzații grave. „Am fost forțate”

Publicat: 14/04/2021 | 15:06

Un scandal de proporții a izbucnit după ce mai multe modele au fost arestate în Dubai. Fetele au pozat nud pe un balcon, lucru interzis în Emiratele Arabe și sunt pedepsit prin lege. În acest context, una dintre modele a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare.

Mai multe tinere din Ucraina, Belarus și Moldova au fost arestate după ce au apărut filmări cu ele în online în timp ce realizau o ședință foto, nude, pe un balcon din Dubai. Irina Sotulenko, una dintre fetele arestate a făcut acuzații grave în acest caz. (CITEȘTE ȘI: DOUĂ MĂMICI AU FOST ARESTATE PE AEROPORTUL DIN DUBLIN, DUPĂ CE S-AU ÎNTORS DIN DUBAI UNDE ȘI-AU FĂCUT OPERAȚII ESTETICE)

Tânăra de 23 de ani, din Ucraina, a făcut o filmare pe care i-a trimis-o iubitului ei chiar înainte să fie reținută. Aceasta spune că toate modelele au fost obligate să iasă pe balcon complet dezbrăcate, iar cel care ar fi organizat totul este un Vitaliy Grechin, un om de afaceri american.

„Toate se întâmpla din cauza idioților care au venit cu ideea să punem pozele pe Instagram. Vitaliy Grechin… ești un idiot total! E un adult, cum poate fi așa idiot?Le-am spus: suntem într-o țară arabă, să nu ne expunem! Dar, la naiba, eram forțate să mergem pe balcon, să facem poze.

Au adus fotograf profesionist. A făcut și Grechin poze singur, a fost și un fotograf. Am fost forțate să ieșim pe balconul unui hotel. Am fost pozate goale pe balcon. A făcut cineva poze din alta clădire”, a spus Irina Sotulenko, potrivit Mirror.

„Nu uitați cine plătește”

Iubitul tinerei a susținut și el cele spuse de model. Acesta a declarata că știa că Irina va merge să realizeze o ședință foto nude, însă nu era vorba de un spațiu deschis. Acesta a mai spus că atunci când fetele au început să pună întrebări au fost amenințate.

„Au fost forțate să iasă pe balcon. Fetele s-au indignat și au început să pună întrebări și să spună că vor avea probleme. Li s-a spus: nu uitați cine plătește, mergeți pe balcon! Așa ca au ieșit, iar ei le-au făcut poze”, a declarat iubitul tinerei.

(VEZI ȘI: LOREDANA CHIVU A LUAT MĂSURI, DUPĂ CE A SUFERIT ARSURI SOLARE ÎN DUBAI. CE MESAJ LE-A TRANSMIS HATERILOR)