Moarte trasă la indigo! O româncă din Italia și-a dat ultima suflare la fel ca regretata Cristina Țopescu. A fost găsită după 2 săptămâni!

Publicat: 21/01/2020 | 11:04

O româncă din Italia, văduvă și grav bolnavă de cancer și-a dat ultima suflare singură și a fost găsită după 2 săptămâni. Șocant este faptul că moartea ei este, efectiv, trasă la indigo cu cea a Cristinei Țopescu. 

Moartea Cristinei Țopescu a fost trasă la indigo! O româncă de 52 de ani din Italia, văduvă și bolnavă de cancer ar fi murit în jurul datei de 31 decembrie-1 ianuarie, dar trupul fără viață al acesteia a fost găsit, în mod șocant, abia după 2 săptămâni.

Potrivit informațiilor oferite de antena3.ro, femeia și-a dorit mult să vină acasă, în România, pentru a petrece Sărbătorile, însă din cauza numeroaselor probleme de sănătate pe care le are, nu s-a putut deplasa. În acest caz, a rămas singură în Italia și a ținut legătura telefonică. Familia femeii nu s-a gândit nicio clipă că urma să se întâmple o nenorocire. Femeia nu avea deloc prieteni în Italia, iar vecinii care mai obișnuiau să o vadă, au crezut că aceasta plecase în România, la familie.

Alertați de faptul că nu mai răspunde la telefon, oamenii care o cunoșteau pe românca de 52 de ani au rugat o cunoștință să meargă la ea acasă și să verfice ce se întâmplă. Pentru că femeia nu răspundea nici la ușă, a fost nevoit de intervenția autorităților. După ce ușa de la casa în care locuia a fost spartă, s-a găsit trupul fără viață al acesteia. Femeia a murit la fel ca regretata Cristina Țopescu, singură și a fost găsită după 2 săptămâni.

Potrivit informațiilor expuse în spațiul public de medicii legiști, se pare că decesul acesteia ar fi survenit în jurul datei de 31 decembrie-1 ianuarie, date apropiate morții Cristinei Țopescu.