Moarte suspectă în Târgoviște. O femeie s-a prăbușit de pe un bloc

Publicat: 03/03/2020 | 16:16

Scene de groază s-au petrecut, marți după-amiază, în Târgoviște. O femeie s-a prăbușit de pe un bloc cu 11 etaje din municipiu. Femeia a decedat pe loc. Polițiștii au fost alertați de vecini, care au auzit țipete și apoi o bubuitură și au găsit-o pe femeie fără viată în fața blocului. (VEZI ȘI: TRAGEDIE ÎN BUCUREȘTI! S-A SINUCIS ÎN CAMERA DE HOTEL, IAR BILETUL DE ADIO…)

Polițiștii au fost sesizați de către o femeie că o persoană s-a aruncat de pe un bloc din municipiu. O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar, din primele verificări, se pare că o femeie, de aproximativ 50-55 de ani, s-ar fi aruncat de pe acoperișul imobilului.

Vecinii nu o cunosc pe femeie și nici nu știu cum a ajuns pe acoperiș

Nu se știe cum a ajuns acolo, pentru că vecinii nu au recunoscut-o și nici ce s-a întâmplat cu ea înainte de căderea în gol. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Trupul femeii a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală. (CITEȘTE AICI: COINCIDENȚA TERIFIANTĂ DIN FAMILIA LĂUZEI DIN IAȘI CARE S-A SINUCIS LA PATRU ZILE DUPĂ CE A NĂSCUT. FEMEIA ERA DEPRESIVĂ DUPĂ CE ȘI-A GĂSIT MAMA MOARTĂ)