Moarte cruntă pentru o copilă de 12 ani. A fost lovită de un cal, în piept, în timp ce se afla la arat cu tatăl ei

Publicat: 25/06/2020 | 20:11

O copilă de 12 ani a murit tulburător, după ce a fost lovită puternic de un cal, în zona pieptului, în timp ce se afla la arat cu tatăl său în comuna Schitu Golești, din Argeș.

Potrivit primelor informații, tatăl a decis să o ia pe fată cu el la arat, pentru a nu o lăsa singură, nesupravegheată, acasă. Bărbatul trebuia să are pe un teren al vecinului său.

CITEȘTE ȘI: Cea mai mare dezamăgire a lui Liviu Dragnea: „Mă și feresc să vorbesc urât”. Atac neașteptat la adresa lui Vasile Dîncu

Ironia sorții a făcut ca, sub ochii lui, tânăra a fost mult mai nesupravegheată. Într-un moment de pauză, pe câmpul lucrat, fata s-a apropiat de unul dintre cai, iar animalul s-ar fi speriat și-ar fi lovit-o puternic cu piciorul în piept.

Tatăl și-a găsit fata in stare de inconștiență, apoi a dus-o acasă, unde a trat-o singur. Mai mult, acesta a sunat la 112 abia a doua zi, când starea copilei se înrăutățise complet.

CITEȘTE ȘI: Dani Oțil a răbufnit în direct: „E total transparentă și total nepotrivită!”. În ce ținută sexy a apărut iubita prezentatorului la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Medicii au găsit fetiţa în stop cardiorespirator şi au încercat să o resusciteze în drum spre spitalul din Piteţti, însă nu au putut să o readucă la viaţă.

ziarulargesul.ro precizează că fetiţa ar fi suferit o fractură de stern.

CITEȘTE ȘI: Adela Popescu suferă de o boală teribilă! Ce diagnostic i-au pus medicii după ce s-a internat de urgenţă. Momente de panică la Pro TV

Poliţiştii au fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, se fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia şi de ce familia nu a anunţat imediat ambulanţa ci abia a doua zi.