Mitică Dragomir „a dat moda” în Dorobanți + Manelele au ieșit din pandemie

Publicat: 05/05/2021 | 21:30

CANCAN NEWS așteaptă doar să apăsați butonul PLAY. Iată, în câteva rânduri, ce v-am pregătit în ediția de astăzi a superproducției care spune totul despre vedetele din România.

MITICĂ DRAGOMIR, ULTIMUL BOIER AL ROMÂNIEI

Fostul șef de la Ligă „a dat moda” în Dorobanți. CANCAN NEWS vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu Mitică Dragomir, ultimul boier al României. Nu au lipsit pălăria și trabucul, priviți!

MANELIȘTII S-AU DISTRAT CA-N VREMURILE BUNE

Manelele au ieșit din pandemie! CANCAN NEWS vă prezintă imagini inedite de la petrecerile de Paște ale celor mai cunoscuți artiști. Nume grele din industria muzicii de petrecere au dat tonul distracției atât în țară, cât și pe tărâmul șeicilor.

BROMANIA, PARTY PE LITORAL ÎN CIUDA DOSARULUI DE CONSUM DE DROGURI

BROmania a petrecut la mare de 1 Mai, chiar dacă, nu demult, i-a fost deschis un dosar pentru consum de droguri, la volan. Cum s-a distrat celebrul vlogger pe litoral, în ciuda necazului cu dosarul, dar și ce declarații făcea după ce a fost oprit de polițiști vedeți imediat.

DANI OȚIL, “MANEVRE” PESTE LINIA DE TRAMVAI

CANCAN NEWS vă prezintă imagini exclusive cu Dani Oțil prins pe picior greșit. Nici nu s-a întors bine din Dubai, de la relaxare, că a și fost surprins în timp ce încălca regulile de circulație, ziua în amiaza mare.