Misty se visează mireasă! Cum își imaginează că va arăta momentul cel mare. „Mă văd îmbrăcată în rochia aceea”

Publicat: 23/06/2021 | 15:01

De ani de zile Misty și Keo formează un cuplu frumos. Relația celor doi pare să meargă perfect, iar aceștia se gândesc chiar să își mărească familia. Însă, până acum, cei doi nu au făcut pasul cel mare, iar întrebarea despre căsătorie este pe buzele tuturor.

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Misty a mărturisit că și-a imaginat de multe ori momentul cel mare. Deși primește des întrebarea despre căsătorie, fapt ce a devenit destul de agasant, Misty nu poată să ascundă dorința. Formează un cuplu frumos alături de Keo și știe perfect cum vrea să arate totul la nunta sa. Și-a vizualizat rochia albă de mireasă, iar ceremonia trebuie să aibă loc într-un cadru intim alături de persoanele dragi. (CITEȘTE ȘI: MISTY, DEZVĂLUIRI SURPRINZĂTOARE DUPĂ ȘAPTE ANI DE RELAȚIE CU KEO „NU E CA ÎN FILME”)

„Cam toate evenimentele importante din viața noastră au fost cât se poate de discrete și n-am făcut deloc tam-tam. Am mai spus că mă văd îmbrăcată în rochia aceea frumoasă albă, de mireasă. Îmi doresc o ceremonie cu toți apropiații noștri, să petrecem și să sărbătorim împreună și această unire prin căsătorie care e una binecuvântată de Dumnezeu. Sunt o persoană credincioasă, chiar dacă nu merg des la biserică. În sufletul meu sunt credincioasă, provin dintr-o familie de oameni credincioși. Datorită bunicii mele știu toate rugăciunile posibile”,  a declarat Misty.

Fetița le calcă pe urme

Misty a mai declarat că relația dintre ea și Keo merge perfect, iar cei doi se completează. Aceștia își dedică majoritate timpului fetiței lor, care pare că o să le calce pe urme. Cea mică este pasionată de muzică și adese ea și Keo susțin adevărate concerte în casă.

„Keo e discreția în persoană. De la el am învătat și eu să fiu mai discretă. Dar mai dau din casă uneori. Fetița cântă cu tati, preferatul ei e Michael Jackson, o să calce pe urmele noastre, pentru că ea cântă și dansează non stop”, a mai spus Misty.

(VEZI ȘI: MISTY ȘI KEO SUNT PREGĂTIȚI PENTRU ÎNCĂ UN COPIL?! DECLARAȚIILE CARE I-AU DAT DE GOL)

 

Sursa foto: Instagram