Misty, clipe groaznice: „Mi-a căzut părul”. Ce probleme de sănătate are femeia care l-a „furat” pe Keo de la Andreea Bălan

Publicat: 17/02/2020 | 09:15

Alexandra Pavel (Misty) și Keo trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, fiind și fericiții părinți ai unei fetițe, Arya, venită pe lume în 2017. La un moment dat, Misty a dezvăluit că ”o ia razna” fiindcă are alături un bărbat care o iubește și o apreciază, mulți dintre cei care urmăresc evenimentele din lumea mondenă fiind de părere că acesta a fost un mesaj subliminal pentru fosta parteneră a lui Keo, Andreea Bălan.

De curând, Misty a trecut pragul unei clinici de înfrumusețare din București, iar informațiile apărute în spațiul public transmit că vedeta se pregătește să se relanseze în muzică. Puțin știu că Misty a avut unele probleme cu podoaba capilară, însă – până la urmă – lucrurile au intrat pe făgașul normal, iar vedeta este liniștită din acest punct de vedere.

”Mi-a căzut mult păr, la scurt timp după naștere… cred că a durat vreo săptămână așa. Am plâns și m-am speriat destul de tare pentru că nu îmi căzuse niciodată părul și dintr-odată pierdeam foarte mult… din fericire, a trecut foarte repede acest episod și nu am apucat să o iau razna. Dar am citit că se întâmplă frecvent astfel de cazuri și sunt aparent normale. Părul se regenerează rapid în timpul sarcinii ca apoi să pierzi un sfert după naștere. Unele mămici, norocoase, nu pierd păr deloc. Dar da, cam așa stă treaba!”, a mărturisit Misty pentru wowbiz.ro.

Misty

Misty: ”Părul mi s-a regenerat complet”

Spune că a lipsit de lângă fetiță doar atunci când a avut examene la facultate și nu avea încotro, iar regenerarea părului i-a readus tonusul și energia pozitivă. Pe de altă parte, vedeta promite că va redeveni blondă în viitorul apropiat.

”Am lipsit de lângă Arya, doar atunci când am avut examene la facultate și nu aveam încotro.  Așa că da, acum am părul natural și foarte sănătos! Am fost blondă mulți ani și oricât de “fitză” e salonul, oricât de revoluționare sunt produsele, oricât de profi și experimentat hairstylistul care te face, când faci blond peste blond ani la rând, tot se deteriorează părul.  Am luat o pauză forțată ca să zic așa, dar a fost și binevenită. Părul mi s-a regenerat complet. Însă, tot la blond am să revin într-un viitor apropiat”, a mai spus Misty, potrivit sursei citate mai sus.