Misterioasa moarte a tânărului de 27 de ani de la la Sibiu. Era singur în casă și…

Publicat: 03/04/2020 | 20:44

Un tânăr din Sibiu, în vârstă de doar 27 de ani, este victima numărul 125 din România în lista celor care au decedat din cauza coronavirusului.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, confirmă oficial că tânărul sibian care a fost găsit decedat în urmă cu câteva zile în propriul apartament avea coronavirus.

„Deces 125. Bărbat, 27 ani, jud Sibiu. Decedat în 31.03.2020 (găsit decedat acasă). S-au investigat probe necroptice pentru COVID-19. Rezultat pozitiv în 2.04.2020”, scrie în informarea trimisă de Grupul de Informare Strategică.

Ce spune presa locală

Presa locală scrie că tânărul de 27 de ani, ar fi avut și alte afecțiuni care, corelate cu infectarea cu COVID-19, ar fi dus la moartea sa.

Tânărul a fost găsit decedat pe 30 martie, în apartamentul său din cartierul Turnișor, după ce fosta sa iubită a sunat la 112 , transmit sursele Turnul Sfatului.

„Trupul bărbatului nu prezenta urme de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, au declarat la acel moment reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Acesta ar fi cel de-al patrulea deces la un sibian infectat cu COVID-19, scrie Turnul Sfatului.