Miss Univers la culturism, izolată la domiciliu în Italia de aproape o săptămână

Publicat: 14/03/2020 | 10:43
Miss Univers la Culturism, este izolată la domiciliu! Maria Alexandra Lara Popa a dezvăluit ce se întâmplă în cea mai afectată șară de coronavirus, după China.
Maria Alexandra Lara Popa se află izolată în Italia de aproape o săptămână şi vorbeşte despre cozi infernale la magazine și amenzi usturătoare pentru cei ce încalcă restricţiile. (CITEȘTE ȘI: CRIZA CORONAVIRUSULUI. CE ÎNSEAMNĂ SCENARIUL 3 ȘI CE MĂSURI SE IAU)
„Eu sunt într-o zonă unde nu este atât de mare pericolul, însă cel mai bine este să rămân în casă. Am auzit de situaţii foarte grave. Aproximativ 15 ani de „Unde pleci?” „Iar pleci?” „Mai stai şi tu pe acasa” „Cand vii?” „Mai stai mult?” „Hai acasă!” s.a.m.d… ? Eşti mulţumită acum, mami, Maria Popa? De 70 de ore nu mă mişc de aici… „, a postat aceasta pe reţeaua de socializare.

Maria Lara Alexandra Popa are 31 de ani şi este Calafat. A plecat din ţară în urmă cu patru ani. S-a stabilit în Italia şi s-a angajat la un bar. Nu a abandonat pasiunea pentru sport şi, în afară de muncă, a făcut ce făcea şi-n România: a mers la sală. Lara îşi dorea să meargă la competiţii şi a început să-şi caute un instructor. În luna februarie, l-a cunoscut pe Marco Addis, triplu campion mondial.

Românca a reușit performanța de a câștiga cinci dintre cele mai importante premii, în două competiții desfășurate America, una în California, iar cealaltă în Las Vegas. Lara a obținut astfel Cupa Lumii la culturism şi fitness, precum și o medalie de argint, una de bronz și două carduri Pro. Maria Lara Alexandra Popa va participa în ianuarie la competiţiile din Grecia, iar apoi vrea să ajungă la cele din Australia.

„Am descoperit acest sport acum cinci, şase ani, am luat-o ca pe o joacă. Mergeam la sală doar să mă menţin. Acum doi ani am început cursurile de personal trainer, fiind îndemnată de cei de la sala mea din Italia şi am zis să merg mai departe. M-am înscris la Mondiale, la Praga. Am început anul competiţional în iunie 2018. Am făcut patru categorii, dar am fost pe podium doar la două, ceea ce mi-a adus calificarea la Olimpia, la Las Vegas”, a dezvăluit Maria.