Misiune emoționantă în Olt! O barză care avea o aripă ruptă a fost salvată de un medic veterinar

Publicat: 06/05/2021 | 15:14

O misiune extrem de emoționantă s-a derulat în comuna Fărcașele, aflată în județul Olt! Unul dintre localnici a anunțat autoritățile că a descoperit o barză care are o aripă ruptă, iar medicul veterinar a venit de urgență în locul în care aceasta se afla.

Mobilizare în forță pentru o barză găsită cu o aripă ruptă în județul Olt

Oficialii de la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Olt au luat legătura cu medicul veterinar din comună, căruia i-au spus despre incidentul nefericit. După ce a ajuns la fața locului, specialistul a consultat barza și a îngrijit-o într-o locație a Primăriei Fărcașele până la relocarea într-un centru specializat. Ulterior, s-a luat legătura cu reprezentanții din cadrul ONG-ului Visul Luanei care au transmis că sun dispuși să primească și să îngrijească această pasăre.

Și tu poți deveni îngerul acesui băiat – află cum poți ajuta: Îndurerat, George Burcea a lansat un apel pentru salvarea fiului unei prietene! “Mario a fost diagnosticat cu o tumoră pe trunchiul cerebral”

În cursul zilei de ieri, 5 mai 2021, angajați de la APM Olt au transportat barza răniță la adăpostul din localitatea Popești Leordeni, unde urmează să primească îngrijiri de specialitate. În funcție de evoluția stării de sănătate, se va lua măsura de aducere înapoi sau să fie staționată într-un adăpost special de animale.

Barza rănită din județul Olt și unul dintre salvatorii ei

Nu rata: Florin Cîțu a dat vești bune azi: “Fără mască pe plajă, de la 1 iunie”. Când începe a doua etapă de relaxare a restricțiilor din România