Misiune contracronometru în Giurgiu, după ce un copil a dispărut în apele Dunării! A fost solicitat și elicopterul SMURD, însă medicii…

Publicat: 24/06/2020 | 18:38

Scafandrii și pompierii din Giurgiu, dar și un echipaj de la SMURD au fost în alertă maximă, după ce s-a anunțat printr-un apel la 112 că un copil a dispărut în apele Dunării. În timpul misiunii contracronometru a fost solicitat și elicopterul SMURD, însă, din păcate, eforturile medicilor au fost în zadar. Minorul nu a putut fi salvat.

Nu rata: Cum va fi vremea în weekend! Unde va ploua și unde va fi soare

Un copil a dispărut în apele Dunării, iar scafandrii au început o misiune contracronometru

Tragedia s-a produs în această după-amiază în zona localității Gostinu. Și, după ce s-a dat alarma la numărul unic de urgență, pe malul Dunării au ajuns o autospecială de primă intervenție și comandă, un echipaj SMURD și autospeciala cu scafandri. În plus, a fost chemat și un elicopter SMURD, pregătit să decoleze imediat ce era găsit minorul dispărut.

Citește și: Imagini alarmante la Suceava, epicentrul epidemiei de coronavirus în România! Mii de oameni ignoră măsurile de distanțare! Nici polițiștii nu poartă măști de protecție!

Câțiva dintre martori le-au explicat scafandrilor unde l-au văzut ultima dată pe copil și, în mai puțin de jumătate de oră de căutări, l-au găsit. Echipajele medicale l-au preluat imediat, dar, din păcate, el nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Decesul a fost declarat la fața locului.

Un copil până în 15 ani a dispărut în apele fluviului Dunărea, iar scafandrii au început o misiune contracronometru după apelul făcut la 112
Un copil până în 15 ani a dispărut în apele fluviului Dunărea, iar scafandrii au început o misiune contracronometru după apelul făcut la 112

Află și: Obiect misterios în spațiu, descoperit de câțiva astronomi: “Este vorba despre un record”

Familia copilului a suferit un șoc când au aflat despre drama care s-a abătut asupra lor și se pregătesc acum pentru înmormântare. Polițiștii încearcă să afle cum s-a produs acest incident nefericit și strâng informații pentru ancheta demarată.