Misha, strigăt de ajutor în plină pandemie de coronavirus: “Viaţa unui copil de 4 ani depinde de…”

Publicat: 17/03/2020 | 18:59

Misha a lansat un strigăt de ajutor în plină pandemie de coronavirus, după ce a aflat povestea tristă a unei fetiţe de doar patru ani, care se luptă cu o boală ucigaşă. Apelul cântăreţei vine după ce zilele acestea i-a îndemnat pe oameni să stea în casă şi să îşi ia toate măsurile ca să nu se infecteze cu COVID-19.

Citeşte şi: Misha, Roxana Vancea, dar și alte vedete, apeluri disperate pentru Noel, un bebeluș de 7 luni. A diagosticat cu o boală genetică rară

Misha, strigăt de ajutor pentru salvarea Mirunei, o fetiţă de 4 ani

Recent, fosta soţie a lui Connect-R s-a implicat în salvarea unei copile cu care destinul a fost crud… La doar patru anişori, Miruna Elena Coteanu se luptă cu o maladie chinuitoare, iar surioara ei mai mare, părinţii şi apropiaţii fac tot ce le stă în putere ca să o salveze din gherele morţii. În urmă cu mai bine de un an, copila a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică (LAL). Imediat ce părinţii au aflat vestea cumplită de la medici, Miruna a început tratamentele la Spitalul “Marie Curie” din Bucureşti, iar starea ei de sănătate s-a îmbunătăţit.

Din păcate, după o vreme, problemele de sănătate au reapărut în organismul fetiţei , iar şansa ei ca să trăiască este reprezentată de un tratament cu imunoterapie, care nu se poate face în România. Părinţii ei, Marinela şi Adrian Coteanu, au reuşit să obţină un răspuns pozitiv din partea unor medici de la o clinică din Franţa, însă costurile sunt uriaşe: 53.196 lei.

Cine doreşte, poate face donaţii prin transfer bancar în conturile de mai jos; fiecare sumă înseamnă o şansă în plus pentru sănătatea şi viitorul Mirunei. Contul în RON şi cel în Euro sunt deschise pe numele tatălui, respectiv Coteanu Adrian Mircea.

Cont RON: RO38BRDE410SV47158514100

Cont EURO: RO73BRDE410SV47158784100

Puteţi face donaţii şi pe o pagină de Facebook creată special pentru salvarea Mirunei.

CONT UK

SORT CODE: 206155
ACCOUNT NR: 03575624
I MUSATESCU