Misha, petrecere restrânsă de ziua ei, iar fostul soț nu a lipsit! Cum a surprins-o Connect-R pe fosta lui soție

Publicat: 23/06/2020 | 19:15

Misha a organizat petrecere restrânsă de ziua ei, iar de pe lista invitaților, Connect-R nu a lipsit! Artistul și-a surprins fosta soție într-un mod foarte frumos și, fără să stea pe gânduri, el a făcut publice imaginile emoționante. Apropiații și fanii fostului cuplu s-au bucurat enorm pentru momentele trăite de aceștia.

Citește și: Connect-R, în război cu Antena 1 şi Acces Direct! Mesajul exploziv împotriva cuplului Vulpiţa şi Viorel Stegaru, susţinut de mai multe vedete: “Vă jur că…”

Misha, petrecere restrânsă de ziua ei, iar Connect-R nu a lipsit

Misha a împlinit 29 de ani ieri, pe 22 iunie. Pe numele real Mihaela Sotrocan, sărbătorita și-a petrecut ziua de naștere alături de câțiva prieteni, fiica și fostul soț. La un moment dat, atmosfera s-a încins atât de tare, încât invitații au ieșit în fața vilei vedetei și au dansat pe muzică populară. Connect-R a fost unul dintre cei care au filmat momentele artistice, pe care le puteți vedea în galeria foto a articolului.

Înainte să înceapă petrecerea de ziua Mishei, Connect-R a surprins-o cu două mesaje emoționante făcute în văzul tuturor. Mai exact, cântărețul a urcat pe Instagram Stories două poze de album – în una dintre imagini apare doar fosta lui soție, căreia i-a transmis mesajul emoționant: “La mulți ani, Misha. Îți doresc bucurie, bucurie, bucurie”, iar în cealaltă cei doi foști parteneri sunt împreună cu fetița lor. Pe aceasta din urmă, artistul a scris doar tradiționalul: “La mulți ani, Misha.

Descoperă și: Connect-R a făcut-o cu ou și cu oțet pe Mira, după roast-ul acid la adresa lui de la iUmor: “Să accepți un text total rasist, sunt total dezamăgit!”

Misha, trup de zeiță cu ajutorul tratamentelor corporale

Astăzi, Misha a onorat programarea pe care și-a făcut-o la o clinică de înfrumusețare. Îmbrăcată sumar, cântăreața s-a lăsat răsfățată de angajații bine intruiți să folosească aparatele-minune care le ajută pe reprezentantele sexului frumos să scape de anumite imperfecțiuni. Într-una dintre înregistrările publicate pe Instagram Stories, fosta soție a lui Connect-R a recunoscut că îi place mâncarea… Desigur, tratamentele corporale reprezintă doar unul dintre trucurile sale de frumusețe.

Nu rata: Connect-R, declarații cutremurătoare despre boala cu care s-a luptat mult timp în secret: “Poți pierde ce ai adunat”. Ce a spus despre fosta soție, Misha