Misha încearcă să salveze un băieţel de 4 ani, diagnosticat cu o boală rară! Apelul disperat făcut de cântăreaţă

Publicat: 30/03/2020 | 22:20

Misha încearcă să salveze un băieţel de patru ani, care a fost diagnosticat cu o boală teribilă. Imediat ce i-a aflat povestea tristă, cântăreaţa a făcut un apel disperat pe o cunoscută reţea de socializare.

Citeşte şi: Misha, strigăt de ajutor în plină pandemie de coronavirus

Misha s-a alăturat în lupta la viaţa a unui băieţel de 4 ani, diagnosticat cu o boală rară

Mamă a unei fetiţe superbe de şase ani, Misha s-a emoţionat foarte mult după ce a descoperit drama pe care o trăiesc părinţii unui copilaş de patru ani. Eric a primit un diagnostic crunt de la medici: encefalită autoimună. Vestea teribilă a venit în urmă cu doi ani şi jumătate, după ce băieţelul a făcut febră mare, a fost plimbat între cinci spitale, a intrat în comă, iar creierul a fost serios afectat.

De atunci, părinţii lui Eric o ţin dintr-o luptă în alta, iar, în prezent, ei trebuie să strângă 240.847 lei ca să poată urma un tratament special la o clinică din Turcia. Fosta soţie a lui Connect-R a distribuit pe Instagram Stories cazul micuţului, în speranţa că mulţi oameni vor oferi o sumă de bani pentru salvarea acestuia. Puteţi face donaţii AICI şi, dacă doriţi, daţi share acestui articol ca să poată face acelaşi lucru şi prietenii din lista voastră de Facebook! Împreună putem salva un suflet mic şi nevinovat! Fiecare clipă contează pentru copilaşul care face zilnic aproape 30 de crize de epilepsie, iar părinţii îl privesc neputincioşi, pentru că boala lui nu se poate trata în România.

Nu rata: Misha, Roxana Vancea, dar și alte vedete, apeluri disperate pentru Noel, un bebeluș de 7 luni. A diagosticat cu o boală genetică rară

Misha, mesaj emoţionant în timpul carantinei totale în România

Îndrăgita artistă a împărtăşit ieri fanilor unul dintre gândurile care o macină în aceste vremuri delicate, provocate de pandemia de coronavirus. Ea a publicat pe Instagram Stories următorul mesaj: “Mi-e dor să merg la biserică”, pe care îl puteţi vedea în galeria foto a articolului.

Află şi: Connect-R, naș de botez fără Misha! Cine i-a fost alături la botezul fetiței lui Jimmy Dub