Mirela Vaida, umilință totală pentru Viorel, la Acces Direct: „Un bărbat care vine de la Blăgești se vede și el băgat în seamă de…”

Publicat: 15/04/2020 | 13:39

Telenovela dintre Vulpița și Viorel de la Blăgești continuă! După ce a lansat o ironie subtilă la adresa Veronicăi Stegaru, Mirela Vaida își continuă atacurile și acum ținta ei este nimeni altul decât soțul Vulpiței!

Nicio zi fără Vulpița și Viorel la Acces Direct! Mirela Vaida l-a umilit în fața tuturor pe Viorel și nu a avut nicio reținere să spună ce gândește despre acesta. Totul s-a petrecut în contextul în care soțul Vulpiței s-a amorezat nevoie mare de dansatoarea blondă Emy, căreia îi tot face ochi dulci, deși este căsătorit cu Veronica.

CITEȘTE ȘI – VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT, ÎN LACRIMI DUPĂ CE ȘI-A SURPRINS SOȚUL ÎN TANDREȚURI CU O ARTISTĂ DE LA NOI: “AM ZIS CĂ POATE NU O ATINGE”. DE CINE S-A AMOREZAT VIOREL STEGARU

În timp ce Viorel se distra de mama focului la protocol alături de Emy și dansa de îi săreau picioarele de pe podea, Vulpița plângea în platoul emisiunii Acces Direct și îi mărturisea Mirelei Vaida că nu mai vrea, sub nicio formă, să stea alături de Viorel.

Cu toate acestea, pentru a o încuraja pe Vulpiță, Mirela Vaida a ales să-l facă praf pe Viorel. Despre acesta, prezentatoarea de la Acces Direct i-a spus femeii de la Blăgești că un bărbat care provine dintr-un mediu din care provine și el, atunci când se simte puțin băgat în seamă, și-o cam ia în cap, vorba românului. Mai mult, pentru a o liniști pe Vulpița, Mirela Vaida i-a mai spus acesteia că dansatoarea Emy nu s-ar uita niciodată la Viorel.

VEZI ȘI – S-A DESLUȘIT MISTERUL! DE CE E CHEMATĂ VULPIȚA ZILNIC LA ACCES DIRECT. PLANUL SECRET AL ANTENA 1

„Un bărbat ca Viorel care vine de la Blăgești și se vede și el băgat în seamă de o dansatoare…se alintă, uită-te la el, e ca un copil! Are și el impresia că îi crește stima de sine. Tu crezi că Emy ar sta cu Viorel? El e copil, se joacă, nu a mai fost în situația asta să fie băgat în seamă, dar tot la tine acasă vine!” a spus Mirela Vaida, la Acces Direct.