Mirela Vaida s-a fotografiat fără niciun strop de machiaj. Cum arată prezentatoarea TV naturală

Publicat: 21/12/2020 | 10:33

Mirela Vaida le-a făcut fanilor o surpriză și s-a fotografiat fără niciun strop de machiaj. Iar admiratorii ei au reacționat imediat când au văzut-o pe prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”.

Este impecabilă pe sticlă, dar puțini sunt cei care știu cum arată Mirela Vaida fără un make-up făcut de profesioniști. Ei bine, prezentatoarea TV și-a luat inima-n dinți și s-a afișat în fața internauților fără niciun strop de machiaj.

Vedeta a postat o imagine de colecție cu ea și cei trei copii ai săi, în care apare naturală, la primele ore ale dimineții. Mirela Vaida este o mămică devotată, iar atunci când nu apare pe sticlă își petrece timpul în compania familiei sale.

Mirela Vaida, alături de copiii săi

Mirela Vaida s-a căsătorit în 2009

Mirela și Alexandru Vaida s-au căsătorit în 2009. Cei doi au împreună trei copii, care le aduc bucurii zilnic și împreună formează o familie fericită. Prezentatoarea TV este extrem de credincioasă, iar din acest motiv nu și-a scos niciodată verigheta de pe deget.

Verigheta reprezintă legătura puternică dintre soț și soție, iar Mirela Vaida crede în superstiții. Din momentul în care și-a unit destinul cu cel al soțului ei, în fața lui Dumnezeu, vedeta nu a renunțat la bijuteria specială.

”Pentru cârcotași. Eu nu-mi scot verigheta niciodată. Nu am scos-o de când mi-a pus-o popa în biserică. Deci, tot ce fac, fac cu verigheta și cu inelul (n.r. de logodnă). Am acestea două pe mână tot timpul”, a spus Mirela Vaida pentru click.ro.